Elektronik MSI THIN GF63 12VE-082XTR 21.968,43 TL!

Gigabyte modeli işlemci yönünden 6 çekirdek fazla ve ekran kartı 75 watt gözüküyor. Ekran özellikleri hemen hemen aynı kasanın soğutması MSI tarafında daha başarılı duruyor. Bu fiyat aralığında bayağı rekabet olacak gibi bu güzel bir şey.

Son düzenleme:

Evet doğru söylüyorsunuz. İnternette 12500H 4050 Clevo diye aratınca görsellerde Gigabyte ürünleri çıkıyormuş zaten. Gigabyte'ın Clevo kullanmasını hiç mantıklı bulmuyorum açıkçası.

MSI'ın Thin kasası Clevodan daha mı kaliteli sanki ? Ucuz ürün istiyorsak Clevo kullanıcaz. ki ucuz olmasına rağmen soğutma performansını başarılı buluyorum. Paramız varsa Aorus serisine, Raider serisine yönelicez

Thin'e kaliteli dediğimi hatırlamıyorum, sadece fiyatına göre G5 de direkt atlanmamalı.

Dostum daha evimde 1 tane de huawei d16 var o notebook ile arasinda sadece bir ekran kalınlığı farkı var ve kilo olarak da aynılar senin hafif olacak anlayışın ne acaba. Onu geçtim gaming ve günlük işler için harmanlanmış bir model 3kg üstü bir gaming olarak geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…