Elektronik MSI THIN GF63 12VE-082XTR 21.968,43 TL!

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Thin modelleri pek onermiyorum şahsen. Asus g751 serisi kullandim bilenler bilir lamborghini kasa bir de yeni nesil laptoplara bakıyorum rezalet.

Thin modelleri pek onermiyorum şahsen. ASUS G751 serisi kullandim bilenler bilir Lamborghini kasa bir de yeni nesil laptoplara bakıyorum rezalet.

ASUS G751 ayrı bir seviye zaten. O seviye cihaz görmek için MSI GE, GP, GS, ASUS ROG STRIX (35k+ fiyatlı modeller) Legion serisi gibi cihazlara bakmak lazım.

Satın almış bulunmaktayım, deneyimlerimi paylaşacağım. Steam key muhabbeti ile 20.500 seviyesine gelecek satınca kodları. Benim kafamda çok arada oyun oynamak var, halihazırda bilgisayarım olduğu için oyun arka planda işimi görür diye aldım. 3 ay ertelemeli 8 ay vadesiz taksitten de yararlandım. Olumsuz yorumlar da mevcut ama en kötü alıp birkaç ay sonra aynı parayı satarım düşüncesi de hakim.

Satın almış bulunmaktayım, deneyimlerimi paylaşacağım. Steam key muhabbeti ile 20.500 seviyesine gelecek satınca kodları. Benim kafamda çok arada oyun oynamak var, halihazırda bilgisayarım olduğu için oyun arka planda işimi görür diye aldım. 3 ay ertelemeli 8 ay vadesiz taksitten de yararlandım. Olumsuz yorumlar da mevcut ama en kötü alıp birkaç ay sonra aynı parayı satarım düşüncesi de hakim.
20500 yinede iyiymiş hocam, hayırlı olsun. Bizim karşı çıktığımız ürünün kalitesinden çok fiyatına göre kalitesi. Marka ismi var diye bazı modelleri gereksiz şişiriyorlar maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı