MSI Tomahawk B450 Max-A RGB Desteği

Hknkrq

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
MSI Tomahawk B450 Max anakartım var.
Bu ürünü şipariş etmek istiyorum = Cooler Master MFL-B2DN-183PA-R1 MasterFan MF120 Halo ARGB 120mm K (3x12cm RGB fan+kontrolcü veriliyor yanında ama kumandası yok. Bu ürünü çok beğendim bunu almakta istiyorum.)

Bu ürünü aldığımda Dragon Center MSI Mystic Light ürezinden kontrol edebilir miyim?
Eğer edemeyecek olursam dönüştürücü (RGB'yi ARGB'ye) bir aparatı var mıdır? Dragon Center MSI Mystic Light ürezinden kontrol edebilmem için?

Kumandası da olmadığı için sadece yapabileceğim şey dönüştürücünün üzerinde ki düğmeden mi kontrol sağlamak olacak?
Aldığım da anakart üzerinden kontrol edebilmemi sağlayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cooler Master MFL-B2DN-183PA-R1 MasterFan MF120 Halo ARGB 120mm K
Mystic lightı destekliyor.

Benim bilgisayarımda da Dragon Center kurulu oradan Mystic lightı ile anakartımda ki ledleri kontrol edebiliyorum.
Ama alıcağım bu fan setinde ARGB var. Benim anakartım da ARGB yok. RGB girişi var.

Ama nasıl yapıcam bunu? Nereye bağlantısını yapıcam? Benım anakartımda RGB çıkışı var 4 pin 12v çıkış. Fan da ise ARGB çıkışı var 3 pin 5v çıkış.
12v luk RGB çıkışına takarsan ledler patlar yada arızalanır diye düşünüyorum.
Kafam çok karışık aydınlanmaya ihtiyacım var :)

Teşekkur ederim yinede ilginiz için peki üstatları nasıl etiketlerim yada nasıl cevaplarlar bu sorumu?
@Hkankarq teknik kısmını hocalarımızdan birisi aydınlatırsa daha iyi olur :)
MSI Tomahawk B450 Max anakartım var.
Bu ürünü şipariş etmek istiyorum = Cooler Master MFL-B2DN-183PA-R1 MasterFan MF120 Halo ARGB 120mm K (3x12cm RGB fan+kontrolcü veriliyor yanında ama kumandası yok. Bu ürünü çok beğendim bunu almakta istiyorum.)

Bu ürünü aldığımda Dragon Center MSI Mystic Light ürezinden kontrol edebilir miyim?
Eğer edemeyecek olursam dönüştürücü (RGB'yi ARGB'ye) bir aparatı var mıdır? Dragon Center MSI Mystic Light ürezinden kontrol edebilmem için?

Kumandası da olmadığı için sadece yapabileceğim şey dönüştürücünün üzerinde ki düğmeden mi kontrol sağlamak olacak?
Aldığım da anakart üzerinden kontrol edebilmemi sağlayabilir miyim?

@Recep Baltaş @Ali Güngör Lütfen rica etsem müsait olduğunuz da beni aydınlatırmısınız ? :)
Teşekkur ederim yinede ilginiz için peki üstatları nasıl etiketlerim yada nasıl cevaplarlar bu sorumu?

@Recep Baltaş @Ali Güngör Lütfen rica etsem müsait olduğunuz da beni aydınlatırmısınız ? :)

@Asım Demir @MF @BilgisayarKurdu Siz yardımcı olmak istemezmisiniz :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı