BIOS'u 29/08/2019 a kadar güncelledim. Mflas ile fakat şimdi bir üst sürüme geçecegim. USB'yi taktığımda mflasha geçiş yapayacağım. PC 2 sefer reset atiyor ve tekrardan BIOS ekranına geçiş yapıyor. 5-6 sefer denedim fakat bir çözüm olmadı. Yardım edebilirseniz sevinirim. BIOS ekranında da anlamsız şekilde 4XZoom olmus şekilde açılıyor. BIOS sürümleri dogru kendi sitesinden indiriyorum.
kapalı hocam sıfırladım. biosu fakat böyle bi sorun olusuyor. biosu güncelleyemiyorum. en güncel sürümü kurdugumda v350 yaziyor. fakat tarif 11.07.19 oluyor tek tek güncellemem lazım sanırım. yoksa benmi yanlıs biliyorum suan en güncel sürümü v350 güncelleme tarihi 11.11.19 olmalı
Evet hocam şöyle anlatayım benim bios sürümüm ilk başta .300dü ben güncelledim .350ye ama tarih degişmedi sonra bende sırasıyla v310 v320 v330 v340 v350 kurayım tarihte güncellensin dedim v320 den sonrasını kuramıyorum zipten çıkarıyorum tabiki dosyayı 2kere restart atiyor mflasha bastıgımda biosa geri dönüyor
Sırayla BIOS kurulmaz direk son versiyon kurulur, tarih önemli değil önemli olan sürüm numarası, BIOS zoom gibi oluyor demişsiniz fotoğraf at nasıl bir şeymiş bakalım, BIOS defaults ayarlara çekmeyi denedin mi?
Hocam konuyu hortlatıyorum ama aynı anakart bende de mevcut. İlk BIOS güncellemesi yapmayı denediğimde PC res attı ve BIOS zoom oldu. Sonra kendi kendine eski haline geldi version güncel gözüküyor fakat tarihi eski. Kaç kere denedim olmadı, siz sonuca nasıl varabildiniz. Teşekkürler,