Ekran katı için istemiyorum ram ve işlemci için.Öyle bir ekran kartı için neden overclock yapmayı düşünüyorsunuz? İşlemci o ekran kartını çok rahat besler.
Belki RAM için XMP açmak veya bir tık CL yükselterek 3200 Mhz yapılabilir.
hemen yapıyorum@HABAR bir kaç haftalığına Shimada'lığı bıraktım, yakında görkemli bir dönüş yapmayı planlıyorum
Neye overclock yapmak istiyorsun? Bence RAM'lerden başla. O işlemciye core performance boost yeterli olacaktır ama benim gibi daha fazlasını istiyorsan PC geçince daha detaylı yardımcı olmaya çalışırım.
Öncelikle Thaiphoon Burner indirip uygulamanın üst menüsünden "read" deyip görselleri ekler misin?
@HABAR bir kaç haftalığına Shimada'lığı bıraktım, yakında görkemli bir dönüş yapmayı planlıyorum
Neye overclock yapmak istiyorsun? Bence RAM'lerden başla. O işlemciye core performance boost yeterli olacaktır ama benim gibi daha fazlasını istiyorsan PC geçince daha detaylı yardımcı olmaya çalışırım.
Öncelikle Thaiphoon Burner indirip uygulamanın üst menüsünden "read" deyip görselleri ekler misin?
Hocacim, Micron E-Die cıktı.@HABAR bir kaç haftalığına Shimada'lığı bıraktım, yakında görkemli bir dönüş yapmayı planlıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.