MSI Tomahawk Max format sonrası ayarlar

@ForAnAngeL Tamamdır dediğim gibi o zaman parçaları takıp format attıktan sonra kontrol edeyim.
@ForAnAngeL şu an da BIOS sürümü E7C02AMS. 350 / 11.07/ 2019 anladığım kadar son BIOS sürümü ama BIOS sayfasına geldiğim de mouse acayip yavaş hareket ediyor bildiğiniz kasarak bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
@ForAnAngeL sizin attığın linkten indirip yükliceğim değil mi kolay bir işlem mi?
Bir de şu anakarttan kağıtlar çıktı sitemize girin yorumunuzu paylaşın ödülünüzü alın gibisinden bir şeyler denedim ama hiçbir şey olmadı bilen var mı yoksa hediye olayı falan papel mi?

Anakartınız benim attığım linkteki mi? Doğruysa alttaki bağlantıyı göre yapın daha önce yapmadıysanız.

@Noblenessın Black girdim en son indirdim BIOS menusunda flash kısmına girdim ancak indirdiğim yani son olan BIOS surumu ile şu anki sürümüm aynı çıktı 3.50version ben de tekrar aynı şeyi üstüne kurmamak için sağ üstten çarpı işareti ile kapadım BIOS'a attı tekrar a-XMP yanlış yazmadıysam o kapanmıştı bellek hızları düşmüştü onu tekrar açıp BIOS'u kaydedip tekrar başlattım PC'y.
Yani bır sıkıntı olmamıştır herhalde işlemi iptal ettim hiçbir şey kurmadım üstüne tekrar yüklemeyim dedim sıkıntı çıkar diye doğru mu yapmışım?
Bir de bios ekranında mouse çok kasarak ilerliyor sizde de o problem var mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı