MSI UEFI BIOS Güncelleme Rehberi

Peki raid yada non raid olup olmadığını tam olarak nasıl anlarım?
Raid ne olduğunu öğren eğer raid tapılmış ise raidi değilse non olanı. Raid çift diski birleştirmeye denir kabaca.

Araştırdım fakat raid olup olmadığnı nereden öğrenecem onu bulamadım. Nerede yazıp yazmadığını söylersen her şey hallolacak hocam. :) Bilgisizlik başa bela kusura bakma :)
:D Aslında size ne olduğunu açıkladım ancak yine de değişik şekilde sorayım. Bilgisayarınızda 1 adet disk varsa (aida64 yükleyip kontrol edin) Raid değildir. Çift ise o zaman TW ile gelip kontrol ederim.

:D Aslında size ne olduğunu açıkladım ancak yine de değişik şekilde sorayım. Bilgisayarınızda 1 adet disk varsa (aida64 yükleyip kontrol edin) Raid değildir. Çift ise o zaman TW ile gelip kontrol ederim.
Kendimi bilgisayar konusunda bir şeyler biliyor sanırdım ama değilmişim hocam. :) Aida64'te nereye bakacağız ? Çift disk olup olmadığını anlamak için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi bios sürümünü indireceğimi tam olarak anlamadım.. Bilgisayarım 1 TB HDD + 128 GB SSD ye sahip.. Çift HDD mi oluyor ? Yada Çift HDD olması için 2 Adet SSD takılı yada iki adet HDD mi olması gerekiyor ? Yani şuan benim non raid mi raid mi onu anlamaya çalışıyorum .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı