MSI ürün kaydı promosyonu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Msi ürün kayıt programı çerçevesinde her ürün için bir puanlama sistemi oluşturmuş.
Rewards | MSI Gaming Series
Gaming ürünler için 50 puan
Normal ürünler için 25 puan
Ayrıca msicommunityapp programını yükleyenlere 100puan veriyor.

Bu şekilde Msi B85-43 Gaming anakartımı kaydedip programı yükledim. 150 puanım oldu.
Geri kalan 150 puanı da çevremden temin ettim ve 300 puanla Far Cry 4 siparişi verdim. Sanırım kargo/posta ile gönderecekler. CD Key vermelerini tercih ederdim.

Bu arada ürünler stoklarla sınırlı. 2000 puan olan GTX 960ME Ekran kartı gitti bile.
300 puanlık Far Cry 4 alabilirsiniz. 25 tane ile başladı. 4.yü ben aldım 21 tane daha vardı.
Elinizi çabuk tutun.
12088403_957385254335131_7575258074801784923_n.jpg

İos'dan girdim 100 puan verdi andoridden de indirdim puan vermedi bu sefer. Tek sefere mi mahsus applerden 100 puan alma?

Aha Final Fantasy gelmiş. Bakalım alabileceğim mi. :) Bu arada hangi nasıl bir mahlukat 9000 puan biriktirip aldı dizüstü bilgisayarı. :D

Final Fantasy için 300 puan yoktu. Belli ekran kartları laptoplar vs. direk alabiliyordu. Ama şimdi 300 puan için dünya kadar kod lazım. Bir de kontrol ediyoruz demişler. Pek mantıklı durmuyor. Bu arada oyunun steam fiyatı 48 TL. :)

Gene yoğun bir çalışma sonrası 300 puan. Arşivlere indim yemin ediyorum. :) Bakalım verecekler mi Final Fantasy.

Adsız.jpg

Aha Final Fantasy gelmiş. Bakalım alabileceğim mi. :) Bu arada hangi nasıl bir mahlukat 9000 puan biriktirip aldı dizüstü bilgisayarı. :D
Ayıp oluyor ama :) 185 tane ürün girmişim onun için. O kadar ankete vermeleri lazım laptopu.
Ben üye olup bir ürün kaydı yaptım ama hiçbir yerde puanlamaya dair bir şey bulamadım. Kaldırıldı mı acaba bu kampanya? Final Fantasy hala geçerli gözüküyor.
Bu sayfadaki "Check My Points" a tıklayıp kullanıcı adı ve şifrenle girip puanlarına bakabilir ve puanlarınla ürünlerden alabilirsin. Tabi verirlerse ;)
1 copy.jpg

@Silinen üye Siz mi aldınız yoksa? :)

Bu arada Final Fantasy stoğu aldığımda dün 98 adet kalmıştı. Bugün 100 olmuş. Acaba stok mu eklediler yoksa benim puanlarımı geçersiz mi saydılar? Bir de şimdi bir daha Final Fantasy istediği verdim. Puanım -300 oldu. Ne iştir anlamadım. :)

Adsız.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı