MSI ürün kaydı promosyonu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Msi ürün kayıt programı çerçevesinde her ürün için bir puanlama sistemi oluşturmuş.
Rewards | MSI Gaming Series
Gaming ürünler için 50 puan
Normal ürünler için 25 puan
Ayrıca msicommunityapp programını yükleyenlere 100puan veriyor.

Bu şekilde Msi B85-43 Gaming anakartımı kaydedip programı yükledim. 150 puanım oldu.
Geri kalan 150 puanı da çevremden temin ettim ve 300 puanla Far Cry 4 siparişi verdim. Sanırım kargo/posta ile gönderecekler. CD Key vermelerini tercih ederdim.

Bu arada ürünler stoklarla sınırlı. 2000 puan olan GTX 960ME Ekran kartı gitti bile.
300 puanlık Far Cry 4 alabilirsiniz. 25 tane ile başladı. 4.yü ben aldım 21 tane daha vardı.
Elinizi çabuk tutun.
12088403_957385254335131_7575258074801784923_n.jpg

Ben 7 ürün kaydetmişim. 1 inden puan gelmedi. 6 sından geldi. Bunlardan 1i 25 puanlık 5i 50 puanlık. 100+250+25= 375 puanım vardı 300ü harcadım hala 75 puanım var.
Puan tamamlamak için arkadaşlarından isteyebilirsin. Etik olmamakla birlikte internetten satış yapanlardan isteyebilirsin. Birçok kullanıcı ürünlerini kayıt ettirmiyor. Ben ebay ürezinden birkaç tane seri no buldum. Anakart seri nosuna bakmak biraz daha uğraşlı olduğundan ekran kartı nosu daha kolay bulunuyor.
@İsmail KARLIOĞLU dediğin olay bende olmadı. Önce giriş yapıp sonra programı yüklemiştim.

Uygulamayı indirdim 100 puan geldi. Fakat giriş yaptığımda ikinci 100 puanı vermedi.

Valla bende oldu. Dediğim gibi konuyu ilk okuduğumda direk uygulamayı indirdim telefona. Siteye giriş yaptım 100 puan vardı. 2 adet oyuncu ürünü kaydettim, etti 200 puan. Son olarak giriş yaptım ve telefon ekranında puan ile ilgili bir ileti gözüktü. Siteyi yenilediğimde 300 puan olmuştu. Tabloda gösterdiğim gibi.

Sizinkisi puanlamadaki bir "açık" olmuş iyi denk gelmiş.

Yemin ediyorum şu azmi Üniversite sınavında gösterseydim, 1 sene daha hazırlanmak zorunda kalmayacaktım. :)

Adsız.jpg

Son düzenleme:
Bende 1 saatten fazla uğraştım.Hiç bulamadım.Bulmam gerekende sadece 100 puandı.Verdim 60 TL aldım. :D

O denediklerinizi ben kullanmışımdır muhtemelen. Dün ebay de ekran kartlarını süzgeçten geçirdim :)
ggg.PNG

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı