MSI ürün kaydı promosyonu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
38 adet gaming ürün kaydı yapan biri aldı muhtemelen. İnternet cafe işleticisi veya teknik servis elemanları bunları kayıt ediyorsa dünyaları götürürler
Kullanıcıların %95i ürünlerini kayıt etmiyor sonuçta.
Ben başka bir forumda seri no başına 10TL vermek için konu açtım. Dönüşler çok geç olduğundan ihtiyacım kalmadı. Adet sınırı olmasaydı gaming seri no başına 10 TL versem 380TL ye GTX 960ME almış olurdum.
Hesaplarrr hesaplar geçti gitti ekran kartı. Aldık oyunumuzu bu da yeter be. 90TL verip almayı düşünüyordum iyi denk geldi.

Sizin gibi arttıramıyorum. 175'te kaldım. Bıraktım artık

Son düzenleme:
Ben de aldım 13 kaldı da, adrese gönderilecek gibisinden bir şeyler diyor. Maile mi geliyor? Gelen arkadaşlar varsa, yazarlarsa sevinirim.

@Gamer7 konuyu baştan itibaren okursan gereken tüm cevapları bulacaksın. Hayırlı olsun.
@anarmed varsa arkadaşlarından iste. Ben oyunu aldıktan sonra üstüne 125 daha yaptım Aslında yeni üyelik ile yapsaydım 225 olurdu. Fırsat buldukça üstüne ekleyeceğim. Puanla hediye olayına devam eder bence Msi.

Pardon dostum mesajını görememişim. Bir sorum daha olacak. O soruyu nerden sordun öyle. Bende sorayım belki hızlı gönderirler.

Saat farkı olduğundan hemen göndermeyebilirler. Bana geldiği saat sabah 11:21.
Gönderilen kodu mesaj içinde bulunan Ubisoft Online Store adresindeki Promo Code yerine yazıp APPLY diyorsun.
Sağda görünen SUB-TOTAL 59.99EUR Sıfırlanıyor ve alışverişini Uplay hesabın ile tamamlıyorsun.
Ardından 32GBlık bir indirme sonrasında ver elini Kyrat.

Arkadaşlar bana şuanda 1 tane ekran kartı veya anakart kodu lazım. İhtiyacı olmayan varsa atarsa çok hoş olur.

Git Vatanbilgisayara çek birinin resmini Şaka bir yana puanları toplamadan önce aklımdan geçmedi değil.
İkinci el satanlardan rica edebilirsin. İster buradan olur ister farklı forum veya sahibinden.com gibi yerlerden olabilir. Yalnız sahibinden de çok kıllanıyorlar genelde vermiyorlar söyleyeyim. 15 kişiye sordum 1i verdi. Sanki araba ruhsatı da kendi üstüme alacağım.
En temizi çevrenden rica etmen.

Arkadaşlarımdan hiçbiri MSI kullanmıyor. Sosyal ağlarda sordum cevap veren yok. 125 puan kaldı. Aslında forumda buna katılmamış bir çok MSI kullanıcısı var. Bizi görün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…