MSI ürün kaydı promosyonu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Msi ürün kayıt programı çerçevesinde her ürün için bir puanlama sistemi oluşturmuş.
Rewards | MSI Gaming Series
Gaming ürünler için 50 puan
Normal ürünler için 25 puan
Ayrıca msicommunityapp programını yükleyenlere 100puan veriyor.

Bu şekilde Msi B85-43 Gaming anakartımı kaydedip programı yükledim. 150 puanım oldu.
Geri kalan 150 puanı da çevremden temin ettim ve 300 puanla Far Cry 4 siparişi verdim. Sanırım kargo/posta ile gönderecekler. CD Key vermelerini tercih ederdim.

Bu arada ürünler stoklarla sınırlı. 2000 puan olan GTX 960ME Ekran kartı gitti bile.
300 puanlık Far Cry 4 alabilirsiniz. 25 tane ile başladı. 4.yü ben aldım 21 tane daha vardı.
Elinizi çabuk tutun.
12088403_957385254335131_7575258074801784923_n.jpg

Sadece 2 kişi mi aldık yani kodlardan?
MSI ın fatura görüntüsü istemesi bence çok saçma. ASUS ta böyle bir şey yok. Ama ASUS ta ürünlere puan ve ödül de yok tabi.
MSI yeni kartlarında bu durumu düzeltmek için 2. seri no koymuş. Bunlarda seriden devam etme şansı yok. Ama yine fatura görüntüsü ister mi bilemiyorum.

Sizin kodlar muhtemelen yandı. Ayrı bir hesaptan bir oyunluk daha seri girmiştim ona da herhangi bir cevap gelmedi.

Ben oyun kodu aldığım hesapta;
100 puan msicommunityapp den
50 puan kendi anakartımdan
50 puan sahibinden aldığım anakart nosunundan
100 puan 2 adet internet görüntülerinden aldığım seri nodan almıştım.

Siz tamamen mi bu kodlardan girdiniz?

Ben hesabımla
100 puan uygulamadan
50 puan ekran kartımdan
25 puan anakartımdan
75 puan çevremden
50 puan ise 4 tane girdiğim 780Ti dan aldım.

@Zafer Çakır bunlar için fatura görüntülerini veya kanıt olabilecek bir resim yükledin mi peki?

Promosyon yapmışsın her ürün için 20 soru sorup anket doldurtmuşsun bu kadar inceleme ver işte hediyeleri değil mi?
O kadar emek harcamışsız müşteri memnuniyeti adına anketler doldurmuşuz birşeyler vermesi lazımdı. Zaten verdiği dijital kopya oyun hiçbir maliyeti yok.

Gönderebilirsin. Ürün kayıt ettiğin yerde destek linki var ama ingilizce.

Hocam benimde gelmedi, mail göndermeyi düşündüm ama ne diyeceğim? 100 puan app'dan kalanları @Silinen üye hocamın verdiği kodları değiştirerek yazdım ve resim olarak hepsine aynı GTX780Ti kutusu gönderdim. :D

@furkan.gulmez öyle dersen laptopu gönderirler :) Böyle kampanyalara Türklerin girebileceğini hesaba katmadan iş yapıyorlar ne diyeyim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı