MSI Vector 17 vs GameGaraj Slayer

VitoScal

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, linkteki MSI laptopu aldım fakat fiyatı konusunda biraz tereddütteyim. Aynı hatta biraz daha iyi özelliklere sahip GameGaraj PC 20k daha ucuz. Siparişi iptal etmeli miyim yoksa zaten bu PC'ye bu fiyat değer mi?
MSI Amazon.com.tr
1.GameGaraj- Game Garaj Slayer 5 9XL-5070Ti Intel Ultra 9 275HX RTX5070Ti 17" QHD+ FreeDos 240Hz Oyuncu Laptop
2. GameGaraj-

Neden? Aldığım pc bi ikisinden kötü mu?

18inc bana fazla olur, zaten üniversiteye gideceğim. Asus olan bence aldığımdan kötü, hemde 16'.

Neden? Aldığım pc bi ikisinden kötü mu?
Evet, aldığınız cihaz attığım ikisinden kötü. Attığım Vector zaten yeni kasa, işlemci olarakta çok daha iyi. ROG da aynı şekilde kasa ve işlemci olarak daha iyi.

Benim merak ettiğim bu pc, gamegarajdan 20k fazla vermeye değer mi
Değmez. Slayer 5 zaten MSI Vector kasa kullanıyor, işlemci olarak daha iyi. MSI BIOS'ta kurulabiliyor fakat garantiyi bozuyor. Slayer R9T bakmanızı önermem fakat, anakart ve GPU o versiyonda oldukça sıcak çalışıyor.

Birde amazondan alıyorum. 6 ay vade farksız taksit sunuyor. Msi olanı 18' diye eliyorum. Asus uda 16' diye

Değmez. Slayer 5 zaten MSI Vector kasa kullanıyor, işlemci olarak daha iyi. MSI BIOS'ta kurulabiliyor fakat garantiyi bozuyor. Slayer R9T bakmanızı önermem fakat, anakart ve GPU o versiyonda oldukça sıcak çalışıyor.
Yani daha ucuza daha iyi değil anladığım kadarıyla.

İlgilendiğin için teşekkür ederim fakat ikna olamadım, daha önemli bir detay var mı?

Bekleme ihtimaliniz varsa indirim gelebilir.(biraz şans) Razer için düşük ihtimal. Legion 2 hafta önce 90k satıldı. Günübirlik 118-115-116 değişiyor 4080 5070 Ti'ye göre daha iyi GPU performansı, çok daha kaliteli kasa ve soğutma. Benzer CPU performansı(özellikle Legion) fiyat düşerse şiddetle tavsiye ederim. Kaynak dilerseniz gönderirim.

Bekleme ihtimaliniz varsa indirim gelebilir.(biraz şans) Razer için düşük ihtimal. Legion 2 hafta önce 90k satıldı. Günübirlik 118-115-116 değişiyor 4080 5070 Ti'ye göre daha iyi GPU performansı, çok daha kaliteli kasa ve soğutma. Benzer CPU performansı(özellikle Legion) fiyat düşerse şiddetle tavsiye ederim. Kaynak dilerseniz gönderirim.

İnternetten biraz araştırdığımda 5070ti ile 4080 nin aynı olduğunu görmüştüm. Hatta 5070ti ın yeni olduğu için driver updateleri ile geçme ihtimali bile var. Ayrıca birisi 18' birisi 16'. Gerçekten önemli bir fark olsa görmezden gelebilirim. Ayrıca aldığım pc MSI, Benim gözümde en kaliteli laptop markası. Neden küçümsediniz anlamadım, belkide ben abartıyorumdur

Hocam konudan bağımsız , ben Razer’ın ilk kez dizüstü bilgisayarını görüyorum. Razer, laptop konusunda nasıldır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı