Ürün iptal olduktan sonra THH'ye başvurursak olumlu dönüş alabilme ihtimalimiz var mı?
Merak ettim ben de.
Hocam ben aldım da bana " kargoya verilmek üzere hazırlanmıştır" diye mesaj geldi ve bundan önce 3 tane daha mesaj gelmişti, bunlar thh için yeterli olur mu? Sonuçta fiyat hatasıysa eğer neden kargoya verilmek üzere hazırlanıyor ki.Fatura kesilirse THH işliyor.Diye biliyorum.
Hocam ben aldım da bana " kargoya verilmek üzere hazırlanmıştır" diye mesaj geldi ve bundan önce 3 tane daha mesaj gelmişti, bunlar THH için yeterli olur mu? Sonuçta fiyat hatasıysa eğer neden kargoya verilmek üzere hazırlanıyor ki.
Hocam ben aldım da bana " kargoya verilmek üzere hazırlanmıştır" diye mesaj geldi ve bundan önce 3 tane daha mesaj gelmişti, bunlar THH için yeterli olur mu? Sonuçta fiyat hatasıysa eğer neden kargoya verilmek üzere hazırlanıyor ki.
Sonucunu merak ettim iptal edecekler mi? Bir süre daha devam ederse ben de sipariş edeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.