Elektronik MSI Vector A18 HX 5070 Ti laptop 34.830 TL

Eğer gönderirlerse alanlar adına sevinirim ben fiyatlandırma hatası sebebiyle iptal ederler diye almadım fiyatı muhteşem ucuzdu.

Hafta sonu ve bayram tatili girdi araya, büyük ihtimal yarın (pazartesi) iptal ederler. Bana kargoya verilmek üzere hazırlanmıştır diye Teknosa'dan mesaj geldi THH sürecinde işe yarar mı bilmiyorum.

Hafta sonu ve bayram tatili girdi araya, büyük ihtimal yarın (pazartesi) iptal ederler. Bana kargoya verilmek üzere hazırlanmıştır diye Teknosa'dan mesaj geldi THH sürecinde işe yarar mı bilmiyorum.
İşin komik tarafı bayramda indirime sokması ve fiyat düzeltme yapılmaması.

Alanlarda sipariş durumunda bir değişiklik var mı?Bende hala hazırlanıyor diyor.

Son düzenleme:
Tüh iptal edildi :D

1749541676713.png

Alabilen var mı ki?

Hocam bence fiyatın başına 1 eklemeyi unutmuşlar, satıcı zaten küçük-orta ölçekli bir satıcı. Adamlar 100 bin TL zarar edeceği ürünü göndermez. Bence herkesinki iptal olmuştur. Geçen haftalarda Teknosa da Teknosa satıcılı Acer Nitro V15 i7 13. nesil 4060'lı laptop 20 bin TL'ye satıldı, normalde piyasası 35-40 bin TL olan laptop. Başka bir forumda konusu açılmıştı ve alanlara gerçekten gönderdiler, onu alsak iyiydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı