Elektronik MSI Vector A18 HX 5070 Ti laptop 34.830 TL

Hocam bence fiyatın başına 1 eklemeyi unutmuşlar, satıcı zaten küçük-orta ölçekli bir satıcı. Adamlar 100 bin TL zarar edeceği ürünü göndermez. Bence herkesinki iptal olmuştur. Geçen haftalarda Teknosa da Teknosa satıcılı Acer Nitro V15 i7 13. nesil 4060'lı laptop 20 bin TL'ye satıldı, normalde piyasası 35-40 bin TL olan laptop. Başka bir forumda konusu açılmıştı ve alanlara gerçekten gönderdiler, onu alsak iyiydi.

Onu görsemde alırdım açıkçası herhalde sadece o gün sıcak fırsatlara bakmadım. Geri kalan günler bakmıştım. Teknosa'yı aradım şimdi bana diyor ki ürün yokken satış işlemi olmuştur bende dedim ki ben aldıktan bir saat sonra bile satılıyordu hala ama işte.Hayırlısı olsun.

Onu görsemde alırdım açıkçası herhalde sadece o gün sıcak fırsatlara bakmadım. Geri kalan günler bakmıştım. Teknosa'yı aradım şimdi bana diyor ki ürün yokken satış işlemi olmuştur bende dedim ki ben aldıktan bir saat sonra bile satılıyordu hala ama işte. Hayırlısı olsun.

Teknosa'dan beni geri aradılar. Dediklerine göre stok az olduğu ve kalan ürünleri kontrol ettiklerinde ise kusurlu olduğunu söylediler. Bizzat sordum üründe yüksek oranda bir indirim olduğu bundan dolayı mı iptal edildi ayrıca satıcısı(Dey Elektronik) olduğu mağazadan geri dönüş yapılmadığını söyledim ilk dediklerini tekrarladılar. Sonuç olarak iade işlemi gerçekleşmiş oldu. Açıkçası özür mahiyetinde hediye çeki olur diye düşündüm. Olmadı😀.Mağazayı da Google yorumlar ve Şikayet vardan baktığımda göre geri dönüşleri ve müşteri hizmetleri olarak da zayıf kaldığı. Satıcıyı suçlamıyorum ama ticaret işinde geri dönüşleri çok önem vermediği ve bir şey alınacağı zaman yakın zamandaki yorumlara dikkat edilmesi gerektiği kanısındayım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı