MSI Ventus GTX 1660Ti için PSU önerisi

Zopakop

Decapat
Msi Ventus GTX1660Ti alacağım fakat gerekli pin sayısının 8 olduğu yazıyor benim almak istediğim PSU'larda 6+2 pinli 80+ sertifikalılardan. 6+2 pinli alsam nasıl hallederim? Ekran kartına uyar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Msi GTX1660ti için 8 pinli PSU gerekli diyor fakat 6+2 nasıl olacak İkisisindeki pin sayısı farklı değil mi ?Pinlerin uyuşmaması gibi bir durumla karşılaşmayız değil mi?
Hayır pinler standart düzende üretilir.

Bilgisayar özelliklerini ve bütçe maksimum kaç olur yazın, ayrıca alttakini kullanın ve sonucunu söyleyin.

Bilgisayar özelliklerini ve bütçe maksimum kaç olur yazın, ayrıca alttakini kullanın ve sonucunu söyleyin.
Şu an da Bilgisayarımın yanında değilim telefonumdan yanıt veriyorum bu yüzden istediğiniz programı kullanamayacağım.
Pc özellikleri
CPU=Ryzen 5 1500x
GPU=Asus R7 260x 2gb OC edition
RAM=8×2gb Hyperx fury
Anakart=MSI A320M GAMING PRO
HDD=Seagate Baracuda 1Tb
Psu=markası belirsiz 600 veya 500W lık bir güç kaynağı
Bütçem 3000-4300 civarında tabi ekran kartına ayırdığım bütçe ile beraber.
Şu an da Bilgisayarımın yanında değilim telefonumdan yanıt veriyorum bu yüzden istediğiniz programı kullanamayacağım.
Pc özellikleri
CPU=Ryzen 5 1500x
GPU=Asus R7 260x 2gb OC edition
RAM=8×2gb Hyperx fury
Anakart=MSI A320M GAMING PRO
HDD=Seagate Baracuda 1Tb
Psu=markası belirsiz 600 veya 500W lık bir güç kaynağı
Bütçem min-3000 max -4300 civarında tabi ekran kartına ayırdığım bütçe ile beraber.

Testi yine de doldurdum bir şekilde 475watt değerini önerdi bütçemi ise önceki yazıda belirttim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı