MSI Ventus RTX 4070 Ti Super alınır mı?

Bana premium hissiyatı veriyor.

Gaming X Trio ve Suprim X tarzı serileri hariç o hissiyatı sadece adından alırsın

1727028633247.png

4070 Ti tier listi

4080 Super içinde var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pc hocası galax'ı incelemiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam R5 7600X ve Galax 4070 Ti Super sg sistem nasıl sence bende R5 7600X var yakında ekran kartı almayı düşünüyorum Galax'ın bu modeli alınır mı? Sence?

Alınır alınmasına da bu hafta RTX5000 serisi tanıtılacak. AMD de yeni nesil kartlarını duyurur yakın zamanda. DLSS'e nöral rendering diye bir özellik geleceği konuşuluyor. Bir de VRAM kullanımını azaltacak yeni bir teknoloji falan getirebilirler.

Alınır alınmasına da bu hafta RTX5000 serisi tanıtılacak. AMD de yeni nesil kartlarını duyurur yakın zamanda. DLSS'e nöral rendering diye bir özellik geleceği konuşuluyor. Bir de VRAM kullanımını azaltacak yeni bir teknoloji falan getirebilirler.

Benim sistemim 5050 5060 alsamda yeterli olmaz 50 serisi bir kart almayı düşünmüyorum. AMD tarafından bir daha kart almayı düşünmüyorum satması bile zor kartın. Galax 4070 Ti SUPER alıcam umarım pişman olmam. İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı