MSI Vigor GK50 klavye alınır mı?

Kailh Box switch bunu al derim iyi klavye ve mekanik

Low profile mı daha mantıklı Elite olanı mı? Sebebini de söylerseniz sevinirim.
Low profile laptop klavyesine alisik olsaniz bile alinmamasi gereken switch turunden bir tanesi. Tabi seviyorsaniz laptop klavyesi tarzi klavyeleri alabilirsiniz, ikisi de ayni switchi kullaniyor. Ayrica Kailh White switchlerin clicky oldugunu hatirlatmakta fayda var. Ben olsaydim Elite alirdim.

Low profile laptop klavyesine alisik olsaniz bile alinmamasi gereken switch turunden bir tanesi. Tabi seviyorsaniz laptop klavyesi tarzi klavyeleri alabilirsiniz, ikisi de ayni switchi kullaniyor. Ayrica Kailh White switchlerin clicky oldugunu hatirlatmakta fayda var. Ben olsaydim Elite alirdim.
350 lira civarına Low Profile GK50 aldım, açıkçası şüphem çoktu ve emin olamamaya başladım:D
Sorun çıkartır mı?

350 lira civarına Low Profile GK50 aldım, açıkçası şüphem çoktu ve emin olamamaya başladım.:D
Sorun çıkartır mı?
Sorun cikartmaz, ben sadece low profile sevmiyorum. Dumduz keycapler bana acayip tuhaf geliyor, ayrica RSI sendromuna yakalandigim icin duz klavyeleri ve duz mouselari kullanirken ellerime kramp giriyor, saatlerce agri cekiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı