Alınır, güzeldir.
Bilek desteği olmaması sıkıntı olur mu?
Low profile laptop klavyesine alisik olsaniz bile alinmamasi gereken switch turunden bir tanesi. Tabi seviyorsaniz laptop klavyesi tarzi klavyeleri alabilirsiniz, ikisi de ayni switchi kullaniyor. Ayrica Kailh White switchlerin clicky oldugunu hatirlatmakta fayda var. Ben olsaydim Elite alirdim.Low profile mı daha mantıklı Elite olanı mı? Sebebini de söylerseniz sevinirim.
350 lira civarına Low Profile GK50 aldım, açıkçası şüphem çoktu ve emin olamamaya başladımLow profile laptop klavyesine alisik olsaniz bile alinmamasi gereken switch turunden bir tanesi. Tabi seviyorsaniz laptop klavyesi tarzi klavyeleri alabilirsiniz, ikisi de ayni switchi kullaniyor. Ayrica Kailh White switchlerin clicky oldugunu hatirlatmakta fayda var. Ben olsaydim Elite alirdim.
Sorun cikartmaz, ben sadece low profile sevmiyorum. Dumduz keycapler bana acayip tuhaf geliyor, ayrica RSI sendromuna yakalandigim icin duz klavyeleri ve duz mouselari kullanirken ellerime kramp giriyor, saatlerce agri cekiyorum.350 lira civarına Low Profile GK50 aldım, açıkçası şüphem çoktu ve emin olamamaya başladım.
Sorun çıkartır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.