MSI vs Palit 4070 Super

Karas61

Centipat
Daha fazla  
4070 Super ekran kartı alacağım bu iki kart arasındaki soğutma vb. farkları öğrenmek istedim. Normalde MSI diye fazladan para vermek çok mantıklı gelmiyordu fakat şu an ufak bir farkla alınabildiğini fark ettim. Size de sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI almalısın. Palit filan uğraşma o kadar para vereceksin bir tık daha ver kafan rahat olsun kaliteli sistemin olsun sana iyi uzun yıl hizmet etsin. Yarın bir gün satmaya çalıştığında da MSI'yı rahat satarsın, Palit neymiş ya.

MSI almalısın. Palit filan uğraşma o kadar para vereceksin bir tık daha ver kafan rahat olsun kaliteli sistemin olsun sana iyi uzun yıl hizmet etsin. Yarın bir gün satmaya çalıştığında da MSI'yı rahat satarsın, Palit neymiş ya.
Kanka gidipte Palit 10K iken, ASUS'a, MSI'ya 15-20 veren nedir? takıntılı olmaya gerek yok. Paliti gömmende piyasadan bir haber olduğunu gösteriyor zaten kusra bakma kırdıysam.

Off Palit ne ya hayatta almam (!) Palit gayet kaliteli ve köklü bir markadır.

4070 Super ekran kartı alacağım bu iki kart arasındaki soğutma vb. farkları öğrenmek istedim. Normalde MSI diye fazladan para vermek çok mantıklı gelmiyordu fakat şu an ufak bir farkla alınabildiğini fark ettim. Size de sormak istedim.

Tam model ve fiyatlar lazım, MSI ventuss ise hayatta almam.

https://www.idefix.com/msi-white-ge...343&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.84.9, https://www.pttavm.com/palit-nvidia...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.98.1 eğer bu iki modelse şahsen az daha verir Colorful iGame Ultra modelini alır keyfime bakarım.

Off Palit ne ya hayatta almam (!) Palit gayet kaliteli ve köklü bir markadır.

Tam model ve fiyatlar lazım, MSI ventuss ise hayatta almam.
Aralarında 1k gibi bir fiyat farkı var normalde msi alırım 1k fiyat farkı ile. Ama seninde dediğin gibi ventus ile ilgili çok iyi yorumlar okumadığım için size sormak istedim.

Aralarında 1K gibi bir fiyat farkı var normalde MSI alırım 1K fiyat farkı ile. Ama seninde dediğin gibi Ventus ile ilgili çok iyi yorumlar okumadığım için size sormak istedim.

Ventus-Armor serisinden her kart alışımda kaçtım, hiç önermem. Palit'in o fiyattaki modeli de şahsen beni tatmin etmez. Colorful iGame yakın fiyattaydı duruyorsa onu öneririm

Forum bu herkes yaşadığı tecrübeye göre önerilerde bulunuyor. 3090 alırken Gainward seçtim, hangisi ucuzsa onu al mantığıyla. Chipset filan aynı evet ama sorun yaşadım durdum. Ekran gelmedi, bir geldi bir gitti. Garanti konusunda çok zorlandım muhatap bulamadım kartı çok ucuzdan elden çıkarttım. Zararım çok oldu. Ekran kartı başıma bela oldu o yüzden 10 vereceğine 12 13 ver kafan rahat olsun. MSI Gaming X serisi güzel. Palit = Gainward (aynı marka) filan uğraşma al MSI geç. Bunlar az uz para değil iyi düşün taşın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı