Herkese iyi akşamlar. MSI X470 Gaming Plus anakartım, R5 2600X işlemcim ve MSI Aero GTX 1070 Ti ekran kartım var. Dün gece sıkıntısız çalışan sistemim sabah açmaya çalıştığımda açılmadı ekrana görüntü gelmedi. Daha demin anakart üzerinde VGA ışığının yandığını gördüm. Bunun sebebi nedir ve ne yapmam gerekir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
İşlemcinizin üzerinde onboard bir GPU olmadığından ekran kartını çıkarıp anakart üzerinden görüntü almanız şu durumda pek mümkün değil. Farklı bir ekran kartı ile deneme şansınız var mı? Ya da ekran kartınızı farklı bir sistemde deneme?
İşlemcinizin üzerinde onboard bir GPU olmadığından ekran kartını çıkarıp anakart üzerinden görüntü almanız şu durumda pek mümkün değil. Farklı bir ekran kartı ile deneme şansınız var mı? Ya da ekran kartınızı farklı bir sistemde deneme?
Tekrardan merhaba. Daha demin ekran kartını söküp başka yuvalara taktım ve yedek PCI-e bağlantısını taktım ancak değişen bir şey olmadı. Birkaç resim bırakıyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
@Marix bunu da deneyeceğim. Başka bir fikir var mı aklınızda. Eğer ekran kartında sıkıntı varsa onarımı mümkün müdür? Malum ekran kartları aşırı pahalı ve benim anakartım en son 2000 serisini destekliyor.
@Marix bunu da deneyeceğim. Başka bir fikir var mı aklınızda. Eğer ekran kartında sıkıntı varsa onarımı mümkün müdür? Malum ekran kartları aşırı pahalı ve benim anakartım en son 2000 serisini destekliyor.