MSI X470 ve GTX 1080 sisteme güç kaynağı önerisi

Hocam önerilerim var fakat araştırma yaptım şuan istediğiniz fiyat aralıgında bulamadım 800-850 tl kadar çıkmanız gerekecek.Daha önceden almış olduğum evga 750 w g3 indirim zamanında amazondan gümrük vergi iadesiyle 490 tl ye geldi aynı güç kaynağı şuan newegg de 840 tl dediğim gibi o fiyat aralığında bulmanız zor olacak.

Bu güç kaynağı işimi görür mü?
Elinizdeki güç kaynağı da iş görebilir. Yukarıda da belirtilenlere göre, 4 pin opsiyonel. Yani güç kaynağınızın 4 pin ekstra CPU girişi olması gerekmiyor. :)

Yalnızca 8 pin ile sadece besleme değil, overclock bile yapılabileceğini net şekilde birçok profesyonel LTT kullanıcısı belirtmiş.

Hocam önerilerim var fakat araştırma yaptım şuan istediğiniz fiyat aralıgında bulamadım 800-850 tl kadar çıkmanız gerekecek.Daha önceden almış olduğum evga 750 w g3 indirim zamanında amazondan gümrük vergi iadesiyle 490 tl ye geldi aynı güç kaynağı şuan newegg de 840 tl dediğim gibi o fiyat aralığında bulmanız zor olacak.
Yapacak bir şey yok çıkacağız link atabilir misiniz?

Elinizdeki güç kaynağı da iş görebilir. Yukarıda da belirtilenlere göre, 4 pin opsiyonel. Yani güç kaynağınızın 4 pin ekstra CPU girişi olması gerekmiyor. :)

Yalnızca 8 pin ile sadece besleme değil, overclock bile yapılabileceğini net şekilde birçok profesyonel LTT kullanıcısı belirtmiş.
Şu an elimde olan bu işimi görür mü?

bu anakart i onerirmisiniz?
i54460 8gb kingston savage 1600
e uyar dimi anakartim bozulduda hemde fiyati gayet uygun sanirim bu anakartin 3 yilgarantiside var
372206

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı