Micron B-die çipler kullanıyor. Gayet kaliteli ve kolaylıkla hız aşırtabilirsiniz.
Çift kanal kullanıyorum hocam 2x8 olarak ama aşırı derece sık sık drop giriyor RAM'lerden başka sebep bulamadım açıkcası.
Hocam ram aşırtma konuusunda pek bir bilgim yok açıkcasıMicron B-die çipler kullanıyor. Gayet kaliteli ve kolaylıkla hız aşırtabilirsiniz.
Haklınız hocam sebep bulamıyorum nededini bulabilmem için tavsiye edebileceğiniz bireşy var mı ?Hocam bir sürü şeyden drop girebilir monitörde bile girebilir kesin sorunun RAM'da olup olmadığını anlamadan bence almayın paranıza yazık olur
Hocam RAM aşırtma konuusunda pek bir bilgim yok açıkcasıama araştıracağım CL değerini düşürmek mümkün mü?
Haklınız hocam sebep bulamıyorum nededini bulabilmem için tavsiye edebileceğiniz bireşy var mı?
Hocam tüm sistemi monitör dahil yazabilir misiniz?
ASUS TUF GAMING 24.5" VG259QM 280Hz, Ryzen 5 3600X, MSI X570A PRO, Palit 3070 gamerock, teamgroup 3600MHz CL19 2x8GB RAM, 750W High Power +80 Smart Power.
Bu arada 2K oyuncusu değilimEkran kartını çok ucuz bulduğum için aldım taşlanmamak adına söylüyorum
. Sistemim bu hocam.
Doğru diyorsun hocam, olmadı ram'e haryacağım para ile işlemci upgrade etmek daha mantıklı o halde.Hocam Ryzen 5 3600X RTX 3070'e 1080P de ciddi bir darboğaz yapar 2K'da ise az da olsa yine yapar ondan dolayı büyük ihtimalle ve monitörünüz 1080P monitör ya da işlemcinizi değiştirmeniz lazım bence 3600X'i satıp 5600X alın
Doğru diyorsun hocam, olmadı RAM'e haryacağım para ile işlemci yükseltmek daha mantıklı o halde.
Tamamdır hocam 5600x alacağım teşekkür ederim.Dediğim gibi hocam ya monitörü satıp 2K bir monitör alın ya da 3600X'i satıp 5600X alın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.