MSI X570 Anakartlara Sıvı Soğutucu Hediyesi

Bakabileceğimiz bir yer var mı, yoksa direkt olarak mı gelecek?

Bakabileceğimiz bir yer var mı, yoksa direkt olarak mı gelecek?

ben onay ekranını gördüğümde mng kargoyu aradım( 444 lü numaralarından) adıma kargo olup olmadığını sordum. Herhangi bir kargo olmadığını öğrendim fakat aynı gün kurye soğutucumu getirdi.

Bende aradım sordum bugün, adıma herhangi bir kargo olmadığını belirttiler. Bakalım bekleyelim biraz daha.

Bu gün MNG kargoyu yeniden aradım ve adıma kargo olmadığını söylediler hala kargoya vermemişler galiba. teslim alan var mı ?

Son açıklama MSI'dan.

Merhaba,

Öncelikle kampanyamıza gösterdiğiniz yoğun ilgi için bir kez daha teşekkür ederiz.

Sisteme görünen "Activity Ends" ibaresi sadece kampanyaya başvuru sürecinin sonlandığını ifade etmektedir.
07/07/19 - 18/08-19 tarihleri arasında kampanya koşullarında belirtilen seçili anakart modellerini, yetkili satış noktalarından alanların ödüllerinin gönderim süreçleri devam etmektedir.

Burada bahsi geçen "ödül vermeme" gibi bir durum söz konusu değildir. Başvuru onayından sonra ürün iadesi yapanlar dışında, başvuruları onaylanan herkesin hediyeleri gönderilecektir.

Kampanyaya katılırken kabul ettiğiniz, şartlar ve koşullar kısmının 4. maddesini tekrar hatırlatmak isteriz.

quote:

iv) Etkinlik Şart ve Koşullarını kabul edin ve MSI’ın belgenizi onaylamasını bekleyin. Onaylama süreci 14 işgünü sürebilir. Katılıma uygun olduğunuz onaylandığında, uygun ürün kayıtlı adresinize postalanacaktır. Gönderilerin tarafınıza ulaşması 8 hafta veya gümrük işlemlerine bağlı olarak daha uzun sürebilir.

https://tr.msi.com/Promotion/i-Love-You-3000-AMD

İlgili maddede gönderim süreci 8 Hafta + gümrük işlemlerine bağlı olarak sürecin uzayabileceğini belirtmesine rağmen, MSI Türkiye ofisi olarak sürecin en kısa sürede sonuçlanması için gayret gösteriyoruz.

Şu ana kadar 4 parti toplu ürün gönderimi gerçekleştirdik. 5. parti yarın ofisimize ulaşacaktır. Tedarik sürecinde yardımları için Cooler Master ekibine buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Yarın itibariyle, başvuru sırasında göre, her gün soğutucu gönderimi yapmayı planlıyoruz. Cuma akşamı itibariyle başvuru yapanların büyük bir kısmının gönderimleri tamamlanmış olacaktır. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. MSI X570 anakartlarınızı ve Cooler Master sıvı soğutma kitlerinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Umarım cumaya kadar gelir işlemciyi bekletiyorum sırf temizlemem gerekmesin macunu diye.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı