MSI X570S Edge Max Wi-Fi BIOS - CPU voltage düşürme

4Whitee

Zeptopat
Katılım
25 Eylül 2022
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
Trident z neo - 2x8 3600mhz cl14
İşlemci
Ryzen 5800x3d
Merhaba arkadaşlar;

MSI X570S Edge Max Wi-Fi - kullandığım anakart BIOS üzerinde CPU Core voltage düşüremiyorum. Bu şekilde bir seçenek çıkmıyor. Anakartın incelemesine baktığımda belirttiğim şekilde bir seçenek oluyor fakat bende bu şekilde bir seçenek çıkmamaktadır. Bilenler yardımcı olabilir mi?

Şimdiden herkese teşekkürler.

Görsel ektedir.
 

Dosya Ekleri

  • Image[204].jpeg
    Image[204].jpeg
    159,4 KB · Görüntüleme: 24
Ryzen Master ile de deneme yaptım ama maalesef CPU Core voltage olarak gözüken bir seçenek ve voltaj değerlerini gösteren bir yer yok( Seçenek üzerinde ) sadece Görsel de ki gibi üst kısımda gösteriyor değeri o kadar.
 
Ryzen Master ile de deneme yaptım ama maalesef CPU Core voltage olarak gözüken bir seçenek ve voltaj değerlerini gösteren bir yer yok( seçenek üzerinde ) sadece görsel de ki gibi üst kısımda gösteriyor değeri o kadar.

Emin misiniz bende 5600 var onda yapmıştım her şey gözüküyordu ama.
 
Yani burada ki gözüken voltage değerleri yine aynı şekilde bios üzerinde de gözükenler. Sadece işlemci voltagenı biraz düşürmek istiyorum sebebi ise işlemci gereği biraz hararetli çalışan bir işlemci olduğu için bir tık serin çalışmasını istedim. Bios en son sürüm olarak güncel fakat ben bulamadım ve bir türlü düşüremedim.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    577 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    477,1 KB · Görüntüleme: 21
Yani burada ki gözüken voltage değerleri yine aynı şekilde BIOS üzerinde de gözükenler. Sadece işlemci voltagenı biraz düşürmek istiyorum sebebi ise işlemci gereği biraz hararetli çalışan bir işlemci olduğu için bir tık serin çalışmasını istedim. BIOS en son sürüm olarak güncel fakat ben bulamadım ve bir türlü düşüremedim.

Bunun advance görünümü olması lazım oradan yapılıyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı