MSI X99A Gaming 7 macOS Kurulumu

Partition manager programını kullanmanıza gerek yok kısaca öyle söyleyeyim(ssd'nin boş olduğunu varsayarak söylüyorum.)

Bide burada yazı olan eternet kextleri benimkini desteklemiyor, yukarıdaki ilk mesajda usb, lan ve ses için olan gerekli kextleri indireyim mi? yoksa zaten otomatik bu paktin içinde yüklümüdür?

Ekran Alıntısı.PNG

İmajı indirdiğiniz konuda indirmeniz söyleniyorsa indirip yüklemeniz gerekiyor, ayrıca bu istenenler sistem kurulup bittikten sonraki işlemler için. Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.

Direk şöyle yapıştırayım, çalışmazsa demiş ama yüklerken yada yükledikten sonra belli olacak heralde, bende ilk defa yapıyorum bu işi bakalım

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    31,9 KB · Görüntüleme: 227
Kuruluma başlamadan önce diğer SSD'yi ve HDD'leri çıkartın yanlış seçme ihtimalinizi sıfıra indirmiş olursunuz, bu arada MSI anakartlarında özel bir Ethernet yongasını kullanıyor büyük ihtimalle, sürücüsü bu yüzden yok. Kuruluma başlamadan önce beni konuya çağırırsanız size daha çabuk yardım edebilirim elimden geldiğince.

tamamdır şimdi usb disk oluşturucam

Win32DiskImager CreateProcess failed;code 740 istenen işlem için yükseltme gerekiyor diyor :D dakika bir

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı