MSI Z170A Gaming M9 ACK RAM 2133 MHz Çalışma Sorunu

Eki Görüntüle 160074 Eki Görüntüle 160075 Eki Görüntüle 160077
IMG_7139.JPG
IMG_7047.JPG
IMG_7080.JPG
IMG_7074.JPG


''Recep'' veya ''Ali'' sorarsa , tabi ki de nasıl fotoğraf istiyorlarsa çekebilirim.. bilgisayar kasası / bios ayarları / ''ne isterlerse'' , fakat sırf sen istedin diye böyle bir şey yapmama gerek yok , kolay gelsin..
Sizden sisteminizin bir fotoğrafını rica edebilir miyim? Mümkünse bir kağıda can34 yazın bu kağıt fotoğrafta görülebilir olsun.
4 resim attım.

Dostum belki de insanlara çok sert yada kaba davrandığın için anakartın sana maksimum 2133 MHz overclock hakkı veriyordur. :)
4 resım attım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O program bende yüklü bile değil ki zaten yüklü de olsa benim için bir şey ifade etmez. Ben pek o şeylerden anlamam. Ben sadece oyun için aldığım bu sistemi. Oyun içinde FPS değerlerine göre kıyaslıyorum. Youtube'da benim sistemime benzer sistemler var ve onların aldığı FPS değerleri de belli, benim aldığım değerler de belli, o şekilde kıyas yapıyorum ve çok memnunum sistemden aldığım günden beri. Sadece bi ara BIOS'tan kurcalarken RAM'leri 3000MHz'den 2133 MHz'e almış oldum ve hala 2133'te çalışıyor ama performansa etkisi 5 FPS civarında oluyor ve çok ta önemli değil yani şu an.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Birde BIOS sayfalarının fotosunu atarmısın. Çünkü BIOS'a bakmadan çözmek çok zor.
Recep Baltaş cmos sıfırlamayı önermişti fakat nasıl yapıldığını söylemediği için (ben zaten bilmiyorum cmos sıfırlamayı filan) herhangi bir şey yapmadım.
Çokta kurcalamak istemiyorum zaten 5 FPS fark ediyor RAM'lerin 3000MHz ile 2133mhz arasında çalışması arasındaki fark.
O yüzden çokta şey yapmıyorum.
Sadece bu yeni ekran kartları gelicek onlardan 2 tane alcam (nVidia referans modelini değil de yine MSI'ın üreteceği GTX 1080 olarak tabi..)
O şekilde yani.. Kısacası çok ta kurcalamak istemiyorum 5 FPS için açıkçası şu an..
Zaten çok çok iyi her şey oyun için..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakma ama ister istemez bir hayalilik seziyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows tuşuna tıkla çalıştır yaz karşına çıkan yerede dxdiag yaz oradaki sayfaları atarsan seviniriz eğer gerçekse oyun testleri harika olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı