MSI Z170A Tomahawk sistem açılmama sorunu

Merhaba arkadaşlar sistemi hala çalışır duruma getiremedim. Anakartı 3. kez servise gönderdim ve bana video yüklü DVD gönderdiler. Ürünü farklı parçalar ile çalıştırdıkları görülüyor. Bu durumda hakem heyetlik bir durum kalmıyor sanırım.

Bana kesin teşhis koyacak sağlam bir servis tavsiye edebilir misiniz? Yapacak bir şey kalmadı. Bu yüzden sağlam ve kaliteli bir servis lazım. Cevaplarınızı bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar internetten biraz araştırma yaptım ve Ankara'da burayı buldum. Kargo ile bize gönderebilirsiniz diyor. Ama hala gönderip göndermemek konusunda kararsızım. Ne dersiniz? Bir öneriniz var mı?

BAŞKENT SİSTEM BİLİŞİM ve YAZILIM HİZMETLERİ
Necatibey Caddesi No: 23/2 Kızılay,Çankaya / ANKARA
(PBX) 0 (312) 230 39 30 (FAX) 0 (312) 230 39 11

Güç kaynağınız nedir?
Thermaltake 700W 80+ kasa ile geldi... Kasa da Versa N23...

Maalesef iade edemiyorum servis raporu lazım. Serviste çalıştığını video ile ispatladı. Anakart yüzünden çalışmadığını bilsem hemen alırım zarar umurumda değil ama sorunun neden kaynaklandığı belli değil...

İnternet üzerindeki yorumlarda uyumlu olduğu skylake serisiyle bile açılmadığını söyleyenler var. Sizi bilgilendirmek istedim bu konuda. Umarım kısa zamanda sorunu çözebilirsiniz.

Teşekkür ederim. 4-5 ay oldu hala kullanamıyorum bu sorun yüzünden PC'yi. İlk kez PC topladım o da hüsran oldu. İyi kötü emektar bir laptopum var yeni monitörü ve Logitech G710 klavyeyi ona bağladım :D Buna da şükür...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı