Ben böyle konulara acıkça söylemek gerekirse kızıyorum. Sorunun ney olduğu belli değil. Herkes bir şey söylüyor. Biri diyor PSU, biri diyor başka bir şey. Önce sorunun ney olduğuna emin olalım. Önce ilk aşama PSU en ince ayrıntısına kadar dene (çıkartıp kısa devre yaptıracaksın yeşille siyahı birbirine bağlayarak PSU nasıl kontrol edilir yazarsan Youtube video var) voltajları 1 tanesi bile yanlış olursa çalışmaz PSU. Çünkü PSU'da sorun olmadığını onayladık mı? O zaman anakartta sıra kısa devre ya da işlemci ihtimali üstünde duruyorum.
Ben önce hem PSU gelen kabloları işlemciye güç veren yere hem de anakarta güç veren yere tak çalışmadı mı? İşlemciye güç veren kabloyu çıkart büyük ihtimal çalışacak çalışırsa işlemcinin olduğu yerde sıkıntı var. Video izledim şüphelendiğim gibi işlemcinin olduğu yerde sıkıntı var ama büyük ihtimal işlemcide sorun var. Büyük ihtimal ya yerine o tutturamadın yada termal macununu fazla sürdün. İşlemcinin olduğu yeri aç termal macununu bezle hafif sile sile tekrar çalıştırmayı dene. Birazını aldın, tak soğutucuyu yerine yeniden görüntü almaya çalış. Büyük ihtimal sorunun çözülecek. Ekran kartında sorun yok dediğin için böyle diyorum onu kafadan eledik. RAM'lerin de hiç sıkıntı yok. RAM arzlarında PC açarken dıt dıt dıt diye ses gelir geçen bende de aynı sorun oldu. Çalışan bir bilgisayarın termal macununu değiştirdim, işlemci soğutucusunu temizledim aynı sorun oldu. Tıpa tıp aynısı hatta işlemciyi çıkartıp iyicene temizleyip taktım. Neredeyse termal macun hepsini aldım diyebilirim. Ama sorun çözüldü.