MSI Z270 Tomahawk (MS-7A68) BIOS Update

series992

Hectopat
Selamlar.
Casper Excalibur E80Z.770K-B390P üzerinde MSI Z270 Tomahawk (MS-7A68) anakartı var. MSI sitesine girip oradaki güncel BIOS dosyasını alıp flasha yükledim, flashın içindeki dosyayı okumadı. Ben de Casper'a yazdım bana birkaç dosya yollamışlar da internetten baktığım gibi kolay değil. Yani bir sürü dosya yollamışlar. Bilen anlayan biri varsa fotoğraf atıyorum yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Flash belleğinizi FAT32 şeklinde biçimlendirin. Bu bağlantıya girip en üstteki 7A68v17 sürümünü indirin ve tekrar deneyin. Farklı bir USB portu da deneyebilirsiniz. Flash belleğe doğrudan değil içerikteki dosyaları attığınızdan emin olun. Bu video yardımcı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Onların gönderdiği dosyalarda update.bat veya FPTW64.exe dosyalarından birini çalıştıracaksınız muhtemelen ama çok bilgim yok. MSI Live Update 6 yazılımı ile BIOS update yapılabiliyor onu önerebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En güzeli böyle olacak gibi, .NET Framework 4.0'ü nereden indirebilirim temiz bir şekilde? Biraz yabancıyımda bu konulara.

En güzeli böyle olacak gibi, .NET Framework 4.0'ü nereden indirebilirim temiz bir şekilde? Biraz yabancıyımda bu konulara.

şimdi taradım.Live update 6 en güncel bios sürümünün olduğunu söylüyor yalan söylüyor resmen

Bunu uygulayın. BIOS dosyalarını bellek içerisine atın.
USB boot edip gelen DOS ekranında UPDATE yazıp enter'a basın.

şunların hepsini flasha atıyorum o halde
bi dos şeklinde atmışlar bide windows biz dos olanı yapacağız değilmi üstad

Birde ben şunu anlamadım.Neden Msi sitesindeki dosyalar neden farklı bunların gönderdikleri neden farklı anlamadım gitti

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    31,3 KB · Görüntüleme: 127
  • Adsız.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 70
  • Adsız.png
    66,9 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Evet DOS olanı yapacaksın.
Birde ben şunu anlamadım. Neden Msi sitesindeki dosyalar neden farklı? Bunların gönderdikleri neden farklı anlamadım gitti.
Çünkü çok akıllık ediyorlar o yüzden, kendi BIOS yazdıklarını dayatmaya çalışıyorlar. Kendileri üretmese de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…