MSI Z370 Tomahawk - i5 8600K - MSI GTX 1070 macOS kurulumu

Tam sorunu çözdüm diye yazıyordum siz cevapladınız. :D @blackandyellow
@blackandyellow
Şuan yükleme tamamlandı ve ses dışında herhangi bir sorun görünmüyor. Şimdi "Clover_v2.4k_r4895.pkg" isimli paketi mi yüklemem gerekiyor? Direkt kuruyor muyum yoksa herhangi bir ayar değiştirmem gerekiyor mu? İzlediğim videolarda bazı ayarlar yapıyorlardı yükleme esnasında. Başka ne gibi adımları takip etmeliyim?
USB kullanmadan boot etme işlemi de başarılı oldu. 👍
@blackandyellow
Tekrar rahatsız ediyorum fakat herşey tamam sadece ses gelmiyor bilgisayardan. Boot ekranında ayarlara baktığımda ses aygıtları var fakat aktif edemedim bir türlü.
screenshot0.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
VoodooHDA.kext ve AppleHDAdisabler.kext kaldır ve rebuild caches yap. Efı / Clover / Kext / Other içerisinde de olabilir. Bura da varsa kaldır. Bir kext aracı ile rebuild caches yap.
Sonra bu rehberi uygula.
AppleALC.kext ile Ses Tanıtmak - Technopat Sosyal

VoodooHDA.kext ve AppleHDAdisabler.kext kaldır ve rebuild caches yap. Efı / Clover / Kext / Other içerisinde de olabilir. Bura da varsa kaldır. Bir kext aracı ile rebuild caches yap.
Sonra bu rehberi uygula.
AppleALC.kext ile Ses Tanıtmak - Technopat Sosyal
Maalesef. ALC892 chipset'e sahibim. Bütün Layout ID değerlerini sırayla denedim. Hiçbir şekilde AppleALC ile ses aktif olmuyor. Buna da şükür artık en azından VooDooHDA ile full ses de olsa geliyor. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı