MSI Z390 Goodlike BIOS Güncelleme Sorunu

Ufuk Keskin

Centipat
MSI Z390 Goodlike model bir anakartım var. BIOS'u otomatik olarak indirip kurmaya başladı ancak güncelleme takıldı. 1 saat bekledim herhangi bir hareket olmayınca bende bilgisayarı kapattım. Bilgisayarı prize takar takmaz bilgisayar kendisi açılıyor. Ancak ekrana görüntü gelmiyor. Sanırım BIOS'u güncelleyemedigi için BIOS çöktü. Yeni nesil bir anakart oldugu için anakartın üzerinde pil yok. Çokta bu konulardan anlamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
2. BIOS'da çalışmıyorsa sanırım servis yolu görünüyor. Aklıma gelen başka bir yol kalmadı.

@68613 cok saol ilgilendigin icin sanirim servise gitmekten baska care yok zaten dediklerinizi yaparken bilgisayari full soktum yarin servise goturecegim artik

Peki ikinci BİOS'a geçtikten sonra sistemi çalıştırdığınız da anakart üzerinde yedi segment ekran üzerinde hangi hata kodu yazıyor.

İkisininde çökmüş olması çok tuhaf. Ürün garantisi devam ediyorsa direk teknik servise gönderin. Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür.

Servise götürdüm cihazı FF hatası veriyormuş. 1 hafta kadar sürer onarıma göndericez dediler. BIOS atmışlar ancak yine görüntü gelmemiş.

Umarım onarılır. Eğer onarım olmaz ise ve o üründen yoksa para iadesi çıkabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…