Msi z97 gaming 5 anakartı ile raid 0 yapmak

Safakyalcin

Hectopat
Katılım
23 Haziran 2014
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar vatandan yeni topladığım bilgisayara 2 adet 120 GB ssd ve 500 GB mekanik disk hdd koydum. Anakartım raid 0 ı destekliyor ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Özellikle bios tabanlı işlemlerde amatörüm. Yardımlarınızı bekliyorum.
 
BİOS farklı fakat yardımcı olur diye düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Teşekkürler ama bende çok video izledim buna benzer ama bu anakartın bios menüsünde raid ile ilgili kısmı bulamadım. Acaba bu anakart raid 0 ı destekliyor diye beni mi yediler diye düşünmeye başladım şuan :).
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı