mainerr33 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 7 16 Kasım 2023 #1 YKS öğrencisiyim ve MSÜ istiyorum ancak sağlık tesleri hakkında çok bir bilgim yok. Göz derecesi hakkında araştırma yaptım ancak bulamadım. Kaç dereceye kadar ve ameliyatlı göz sağlık testinden geçmeye engel midir?
YKS öğrencisiyim ve MSÜ istiyorum ancak sağlık tesleri hakkında çok bir bilgim yok. Göz derecesi hakkında araştırma yaptım ancak bulamadım. Kaç dereceye kadar ve ameliyatlı göz sağlık testinden geçmeye engel midir?
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 16 Kasım 2023 #2 Sağ -1 sol -1 olarak iki göz toplam 2 numarayı geçmemeli, lazer ameliyatı olursanız sadece HHO hariç diğerlerine girebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sağ -1 sol -1 olarak iki göz toplam 2 numarayı geçmemeli, lazer ameliyatı olursanız sadece HHO hariç diğerlerine girebilirsiniz.
KS KS mainerr33 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 7 17 Kasım 2023 #3 Furkan_D dedi: Sağ -1 sol -1 olarak iki göz toplam 2 numarayı geçmemeli, lazer ameliyatı olursanız sadece HHO hariç diğerlerine girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cevabının önemini anlatamam çok teşekkür ederim ustam. Artı 0 Eksi
Furkan_D dedi: Sağ -1 sol -1 olarak iki göz toplam 2 numarayı geçmemeli, lazer ameliyatı olursanız sadece HHO hariç diğerlerine girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cevabının önemini anlatamam çok teşekkür ederim ustam.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 17 Kasım 2023 #4 mainerr33 dedi: Cevabının önemini anlatamam çok teşekkür ederim ustam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim Artı 0 Eksi
mainerr33 dedi: Cevabının önemini anlatamam çok teşekkür ederim ustam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim