MSÜ göz çizdirme

@ItsAllGoodman umarım bi belden bi kalpten ondan bundan bir şey buldular hep. 4 girişim olacak. Kazanıp da gitmediklerim hariç.
Hayırlısı olsun. Sıhhıyeci olarak falansa pek tavsiye etmiyorlar sağlığı. Irak'tan Suriye'den çıkamadığını söylüyor çoğu kişi.

@enverpasaaxx kanunsuz iş yapmayın sağlıkçı olarak diyorum. Hakkını savunamazsın. Onu işletmeden 90 bin değil 200 verse gene yapmaz. Orada gözükmüyorsa doktor bakınca ameliyat olduğunu anlamayacak mı?

90 bin çook fazla şuan için için.
Hocam bilemiyorum doktor çok güvenilir gelmişti ama şuan başkasıyla konuşunca fikirlerim değişti

90 bin lira verip gözünde hasar oluşsa nasıl hakkını arayacaksın? MSÜ'ye giremezsen hayat devam eder ama gözlerini kaybedersen hayatını kaybedersin.
Hocam MSÜye gidemezsem hayat bı bakıma bitmiş olcak zaten 3-4 defa denerim olmazsa sivil üniversite dahi okumayı düşünmüyorum. Tabi bu görememek kadar kötü değil orası ayrı haklısınız

Neden hayat bitmiş olsun? 20 yaşına kadar deneme hakkın var. Diyelim hiçbirinde olmadı, önünde koca bir ömür var. Tek bir planı hayatınızmış gibi ele almak çok yanlış.
Belki ileride fikrim değişebilir ama şuanlik vatana hizmet edemiyecegim bir meslek yapmak kabus gibi geliyor. umarım olur abi olmazsada rabbimizin bir bildiği vardır der geçeriz umarım bu sene sende kazanırsın yolun açık olsun

Belki ileride fikrim değişebilir ama şuanlik vatana hizmet edemiyecegim bir meslek yapmak kabus gibi geliyor. umarım olur abi olmazsada rabbimizin bir bildiği vardır der geçeriz umarım bu sene sende kazanırsın yolun açık olsun
Ben MSÜ hedeflemiyorum açıkçası. Daha farklı hedeflerim var. Ama sana önerebileceğim en iyi şey hiçbir zaman hedeflerin hakkında kesin kanıya varma. 2024'e girerken 2023'teki fikirlerimi aynen korurum diye dua ederek girdim. Şu an ise o fikirlere 180 derece zıt dönmüş haldeyim.

Olgunlaştıkça, kendimizi tanıdıkça hayata bakış açımız inanılmaz değişiyor. Artık farklı bir pencereden bakıyoruz.

Bugün tek hedefin MSÜ olarak gelebilir sana. Ama emin ol ilgileneceğin bir sürü alan ve bir sürü hedef olacak. Yaşandı ve onaylandı :D

Ben MSÜ hedeflemiyorum açıkçası. Daha farklı hedeflerim var. Ama sana önerebileceğim en iyi şey hiçbir zaman hedeflerin hakkında kesin kanıya varma. 2024'e girerken 2023'teki fikirlerimi aynen korurum diye dua ederek girdim. Şu an ise o fikirlere 180 derece zıt dönmüş haldeyim.

Olgunlaştıkça, kendimizi tanıdıkça hayata bakış açımız inanılmaz değişiyor. Artık farklı bir pencereden bakıyoruz.

Bugün tek hedefin MSÜ olarak gelebilir sana. Ama emin ol ilgileneceğin bir sürü alan ve bir sürü hedef olacak. Yaşandı ve onaylandı :D
Benim fikirlerim kolay kolay degismez hocam ;) en kötüsü sözleşmeli er oluruz yapacak bişey yok. O üniforma giyilecek😁

Şaka bı yana hayat bu dediğiniz gibi insanın karşısına ne çıkacağı belli olmuyor. Bu sene kazanamazsam efendiler gibi 20 yaşıma kadar denerim sonra başka alanlara yönelirim.

Hocam MSÜye gidemezsem hayat bı bakıma bitmiş olcak zaten 3-4 defa denerim olmazsa sivil üniversite dahi okumayı düşünmüyorum. Tabi bu görememek kadar kötü değil orası ayrı haklısınız.
Hocam 4 senelik veya 2 senelik adam akıllı bir bölüm bitirip muvazzaflık veya yedekten muvazzaflığa geçiş düşünebilirsin. İlla MSÜ diye bir kaide yok asker olmak için.

Son düzenleme:
Evet paramedik olarak, yapacak bir şey yok.
Hocam ben gözümü çizdireceğim fakat, benim e-nabız'da tanı'da hastane ziyaretlerimde göz hastalıklarına tedavi olduğum yazıyor, fakat gözlük reçetesinde hiçbir şey yazmıyor. Ayrıca reçetelerim bölümünden optik reçetelerime tıkladığımda kayıtlı bilginiz bulunmamaktadır yazıyor. Doktorun E-Nabız'a bakarak anlama şansı yok değil mi?

Gözlük reçetesinin, görselini ekledim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-02-12 at 20.12.16.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-12 at 20.12.16.jpeg
    42,6 KB · Görüntüleme: 63
Hocam ben gözümü çizdireceğim fakat, benim e-nabız'da tanı'da hastane ziyaretlerimde göz hastalıklarına tedavi olduğum yazıyor, fakat gözlük reçetesinde hiçbir şey yazmıyor. Ayrıca reçetelerim bölümünden optik reçetelerime tıkladığımda kayıtlı bilginiz bulunmamaktadır yazıyor. Doktorun E-Nabız'a bakarak anlama şansı yok değil mi?

Gözlük reçetesinin, görselini ekledim.
Bir şey öğrenebildiyseniz bilgilendirir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı