Anladım hocam saolun@tesc_51 mülakatlar başlamadan en az 4 ay önce yaptır. Ne kadar erken o kadar iyi. Çizdirmeden önce kan bel eğriliği skolyoz L5vsakralizasyon var mı baktır.
@tesc_51 mülakatlar başlamadan en az 4 ay önce yaptır. Ne kadar erken o kadar iyi. Çizdirmeden önce kan bel eğriliği skolyoz l5vsakralizasyon var mı baktır.
@enverpasaaxx
İşlenmeden yapan yer varsa zaten yaptırma öyle bir şey olmaz. E nabıza psikiyatri bakar göz doktoru bakmaz. Elenen nadir insanlar var bu yüzden kesinlikle şans işi.
90 bin lira verip gözünde hasar oluşsa nasıl hakkını arayacaksın? MSÜ'ye giremezsen hayat devam eder ama gözlerini kaybedersen hayatını kaybedersin.İşlemeden yapan bir doktor buldum zaten fakat bizden 90 bin TL civarı para istedi olsam mı olmasam mı arada kalmıştım ondan dolayı... O zaman sizin gibi dünya göz de ameliyat olurum umarım şans yüzümüze güler.
90 bin lira verip gözünde hasar oluşsa nasıl hakkını arayacaksın? MSÜ'ye giremezsen hayat devam eder ama gözlerini kaybedersen hayatını kaybedersin.
Muvazzaflıkta şartlar daha toleranslı, bu sefer bulamazlar. Her konuda sağlıklı olmama rağmen benim de boyumu kısa çıkarmışlardı 2. aşamada.Aynen öyle tekrar astsubaylık başvurdum muvazzaf sağlıkçı olarak. Yakında gideceğim. Benim askeriye takıntısı bitmeyecek sanırım
Kılıçdaroğlu gibiyim her seferinde başka bir şey buluyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.