MSÜ sınavım iptal olur mu?

50 tane sınava girdim, kimse bundan dolayı sorun yapmıyor. O an hocalar gelip tutanak tutturup şüphelendiklerini belli etmedilerse kamerayı inceleyip sizi bulmaları için sebep yok.

Diyelim ki tutanak tuttular sınav iptal oldu itiraz edebilir miyim?

Sınav anında müdahale olurdu eğer bir şey yapacaklar olsaydı, için rahat olsun.

Bazıları sınav anında bir şey yapmadıklarını söylüyorlar çünkü bir tartışma çıkarsa diğerlerinin dikkati dağılır diyordu öğrenciden habersiz tutanak tutuyolar diyolar.

Sınav anında müdahale olurdu eğer bir şey yapacaklar olsaydı, için rahat olsun.

Öyle bir şey olmuyor sınavının iptal olup olmadığını ruhun bile duymaz adamlar kitapçığına isminin yanına bir yere işaret koyuyorlar. Hem senin dediğin gibi yapamazlar o zaman tüm sınıfın dikkati dağılır.

Diyelim ki tutanak tuttular sınav iptal oldu itiraz edebilir miyim?

Bazıları sınav anında bir şey yapmadıklarını söylüyorlar çünkü bir tartışma çıkarsa diğerlerinin dikkati dağılır diyordu öğrenciden habersiz tutanak tutuyolar diyorlar.

Senin için bir şey olmaz tutanak falan boş muhabbet sen kafana takma kolay kolay da öyle yapmazlar.

Öyle bir şey olmuyor sınavının iptal olup olmadığını ruhun bile duymaz adamlar kitapçığına isminin yanına bir yere işaret koyuyorlar. Hem senin dediğin gibi yapamazlar o zaman tüm sınıfın dikkati dağılır.

Senin için bir şey olmaz tutanak falan boş muhabbet sen kafana takma kolay kolay da öyle yapmazlar.

İnşallah olmaz gözetmenle bir ara göz göze geldik kafamı salladım o da salladı kağıdıma baktım sınav başlamadan önce ismim bir futbolcu ismi olduğu için bir muhabbet de yapmıştık öyleli yani sınav açıklanınca güncellerim teşekkür ederim cevaplarınız için.

Birincisi bu sebepten ötürü sorun olmaz. İkincisi tutanak tutarlarsa ruhun bile duymaz sadece ekranında geçersiz yazısını görürsün sonuçların açıklandığı gün. Sen rahat ol ama bir şey olmaz. Onun dışında itiraz hakkının mantiken olması gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı