Mesajı dün yazmadığıma eminim, sistem mesajların saatlerini muhtemelen yanlış tutuyor.Konu sahibi yeni YKS sınavına girecek duruma gelmiş. Mesaj yazmadan önce tarihlere bakalım.
Mesajı dün yazmadığıma eminim, sistem mesajların saatlerini muhtemelen yanlış tutuyor.Konu sahibi yeni YKS sınavına girecek duruma gelmiş. Mesaj yazmadan önce tarihlere bakalım.
Sonuç nedir acaba? Sınav geçersiz mi sayıldı yoksa sıkıntısız mı oldu?
@Ikizlerizm hocam öncelikle dönüş yaptığınız için teşekkür ederim, sınavınizin iptal edilmemiş olduğuna çok sevindim. Geri dönüş yapıp olumlu sonuc bildirmeniz, benzer olayla karşılaşan kişiler için bir fikir uyandırabilir.
Ben de AYT'yi bitirdikten sonra gözetmenle 3-4 kere göz göze gelmiştim artan süredeYok bir sıkıntı çok şükür ben en ufak bir olayı bile abartıp dünyanın sonu gelecekmiş gibi düşünen bir insanım bunu da sınav açıklanmasını beklerken yazmışım hani o açıklanmasını beklediğin süre zarfında acaba kaydırma yaptım mı gözümden kaçan bir şey var mı diye düşünürsün ya o zaman sormuşum, çünkü her şey dört dörtlük olsun en ufak bir şey olmasın istiyordum. Dört duvar arasında düşünüp kafayı yediğin zaman olur ya her sınava giren herkesin başından geçen şeyler işte ki abartilacak bir şeyde yokmuş her öğrencinin başına gelen bir olay ben niye bu kadar abarttığımı da anlamadım sınav psikolojisi olsa gerek her neyse oldu bitti yazdığımı da çok saçma buldum bu sınav stresi çok zor ama sonucu beklemek 2 katı daha da zor o süre zarfinda öyle kafayı yemisim buyuk ihtimalle.
Ben de AYT'yi bitirdikten sonra gözetmenle 3-4 kere göz göze gelmiştim artan süredegerçekten sınav anında çok korkutucu olabiliyor.
Soruyu okuyunca farkettim olayı bile abartarak yazmışım dünyanın sonu gibiBen de AYT'yi bitirdikten sonra gözetmenle 3-4 kere göz göze gelmiştim artan süredeGerçekten sınav anında çok korkutucu olabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.