YKS Sınavım İptal Olur mu?

Sonuç nedir acaba? Sınav geçersiz mi sayıldı yoksa sıkıntısız mı oldu?

Yok bir sıkıntı çok şükür ben en ufak bir olayı bile abartıp dünyanın sonu gelecekmiş gibi düşünen bir insanım bunu da sınav açıklanmasını beklerken yazmışım hani o açıklanmasını beklediğin süre zarfında acaba kaydırma yaptım mı gözümden kaçan bir şey var mı diye düşünürsün ya o zaman sormuşum, çünkü her şey dört dörtlük olsun en ufak bir şey olmasın istiyordum. Dört duvar arasında düşünüp kafayı yediğin zaman olur ya her sınava giren herkesin başından geçen şeyler işte ki abartilacak bir şeyde yokmuş her öğrencinin başına gelen bir olay ben niye bu kadar abarttığımı da anlamadım sınav psikolojisi olsa gerek her neyse oldu bitti yazdığımı da çok saçma buldum bu sınav stresi çok zor ama sonucu beklemek 2 katı daha da zor o süre zarfinda öyle kafayı yemisim buyuk ihtimalle.

@Ikizlerizm hocam öncelikle dönüş yaptığınız için teşekkür ederim, sınavınizin iptal edilmemiş olduğuna çok sevindim. Geri dönüş yapıp olumlu sonuc bildirmeniz, benzer olayla karşılaşan kişiler için bir fikir uyandırabilir.

Ya bana da dönüş yaptılar sorunun altına benzer olay yaşayanlar yazmış bir şey olmuyor diye bir de ben hocalarımı aradım sordum o stresle hepsi güldü falan bir şey olmaz dediler çünkü dikkat dağınıklığı yuksek sesle bağrılınca böyle olması normal takma kafana dediler herkesin başına gelebilir dediler bunu yazalı da yıllar olmuş okuyunca anladım da olayı bile abartarak yazmışım küçücük bir olayı yani çünkü sınav stresi ve sonuç bekleme stresi çok zor öğrenciyiz bir şey olur mu diye kafaya ister istemez takıyoruz en ufak olayı bile o stresle ama şu an okuyunca anladım harbi gereksiz kendimi kasmişım yazdıklarımı çok abartmısım gozumde büyütmüşüm yani çok saçma geldi bu soruyu sormam bile.

Yok bir sıkıntı çok şükür ben en ufak bir olayı bile abartıp dünyanın sonu gelecekmiş gibi düşünen bir insanım bunu da sınav açıklanmasını beklerken yazmışım hani o açıklanmasını beklediğin süre zarfında acaba kaydırma yaptım mı gözümden kaçan bir şey var mı diye düşünürsün ya o zaman sormuşum, çünkü her şey dört dörtlük olsun en ufak bir şey olmasın istiyordum. Dört duvar arasında düşünüp kafayı yediğin zaman olur ya her sınava giren herkesin başından geçen şeyler işte ki abartilacak bir şeyde yokmuş her öğrencinin başına gelen bir olay ben niye bu kadar abarttığımı da anlamadım sınav psikolojisi olsa gerek her neyse oldu bitti yazdığımı da çok saçma buldum bu sınav stresi çok zor ama sonucu beklemek 2 katı daha da zor o süre zarfinda öyle kafayı yemisim buyuk ihtimalle.
Ben de AYT'yi bitirdikten sonra gözetmenle 3-4 kere göz göze gelmiştim artan sürede :D Gerçekten sınav anında çok korkutucu olabiliyor.

Ben de AYT'yi bitirdikten sonra gözetmenle 3-4 kere göz göze gelmiştim artan sürede :D gerçekten sınav anında çok korkutucu olabiliyor.

Aynen insan tedirgin oluyor bir şey olur mu diye kafayı bile yiyebiliyor 😂 bende bir de panik atak var iyice korktum.
Ben de AYT'yi bitirdikten sonra gözetmenle 3-4 kere göz göze gelmiştim artan sürede :D Gerçekten sınav anında çok korkutucu olabiliyor.
Soruyu okuyunca farkettim olayı bile abartarak yazmışım dünyanın sonu gibi😂

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı