TYT sınavım iptal olur mu?

eraybaldwin

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, YKS sınavına girdim ve TYT'de sınav bittikten sonra optiki kalemleri ve kitapçığı bıraktım. Görevli gelince kitapçığı refleks olarak elime aldım görevli de kitapçığı da alıyoruz dedi ve ona verdim bir sıkıntı olmaz değil mi? Tüm gözetmen öğretmenlerim böyle küçük bir sebepten sınavın iptal olmayacağını söylediler ama yine de sormak istedim.

Merhaba, YKS sınavına girdim ve TYT'de sınav bittikten sonra optiki kalemleri ve kitapçığı bıraktım. Görevli gelince kitapçığı refleks olarak elime aldım görevli de kitapçığı da alıyoruz dedi ve ona verdim bir sıkıntı olmaz değil mi? Tüm gözetmen öğretmenlerim böyle küçük bir sebepten sınavın iptal olmayacağını söylediler ama yine de sormak istedim.
Tutanaksız zaten bir şey yapamaz olurda yaparsa dava edebilirsin.

Sınavınızın neden iptal olması gerektiğini anlayamadım.

Gözetmen optikleri almaya geldiğinde yanlışlıkla kitapçığı elime aldığım için, kitapçığı da alıyoruz deyince teslim ettim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı