FosurtHan
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart : Gigabyte B450m s2h
İşlemci : AMD Ryzen 5 3500X 3.6 GHz
Ekran Kartı : Sapphire RX 5500XT 8GB
Ram : Corsair 16GB Vengeance 3000mhz
Ssd Nvme : Toshiba OCZ RC500 500 GB
Hdd : Seagate Barracuda 1TB
İşletim Sistemi : Windows 11 Professional
@metehanaa Evet, bazı konularda tolerans gösterebilirler örnek veriyorum bir kaç kilo fazlan var, olmaz falan diyorlar ama sen diyeceksin komutanım söz veriyorum kilo vereceğim. O şekilde toleransa olabilir, sağlık kısmında ufak tefek sağlık problemlerine belki tolerans gösterebilirler ama emin değilim çünkü sağlık testinde çok fazla eleme oluyor.
Diğer soruna cevap olarak;
MSÜ'de hangi bölümü okursan oku mezun olunca asker oluyorsun, rütbeni alıyorsun.
Harp Okullarından mezun olduysan Teğmen rütbesine sahip oluyorsun.
Astsubay okullarından mezun olduysan Astsubay Çavuş rütbesine sahip oluyorsun.
Mezuniyet sonrası görev yerleri açıklanıyor ve ona göre eğitime gönderiyorlar.
@metehanaa Mezun olmadan önce Askeri sınıflandırma yapılıyor zaten 4. sınıf olduğunda, Piyade, istihkam, ulaştırma, ikmal, maliye gibi. Bunları tercih ediyorsun her istediğin olmuyor.
Örneğin Piyade istiyorsun tercih yaptın ilk önce fiziki yeterliliğine bakıyorlar ama piyade sınıfına çok tercih yapılmışsa okuldaki başarısına göre seçiliyor.
Diğer soruna cevap olarak;
MSÜ'de hangi bölümü okursan oku mezun olunca asker oluyorsun, rütbeni alıyorsun.
Harp Okullarından mezun olduysan Teğmen rütbesine sahip oluyorsun.
Astsubay okullarından mezun olduysan Astsubay Çavuş rütbesine sahip oluyorsun.
Mezuniyet sonrası görev yerleri açıklanıyor ve ona göre eğitime gönderiyorlar.
@metehanaa Mezun olmadan önce Askeri sınıflandırma yapılıyor zaten 4. sınıf olduğunda, Piyade, istihkam, ulaştırma, ikmal, maliye gibi. Bunları tercih ediyorsun her istediğin olmuyor.
Örneğin Piyade istiyorsun tercih yaptın ilk önce fiziki yeterliliğine bakıyorlar ama piyade sınıfına çok tercih yapılmışsa okuldaki başarısına göre seçiliyor.