Ömer55seven
Hectopat
Bu sene hava harp okulu, deniz harp okulu puanları artar mi sizce?
Zamanında MSÜ'ye girmiş biri olarak şunu diyebilirim, isterseniz taban puanı alın isterseniz tam puan çekin. Mesele puanda değil, başvuran çok kişi var. MSÜ'nün kendi elemelerinden geçmek amaç. Havacılıkta psikomotor ve psikoteknikten geçemezseniz isterseniz Türkiye birincisi olun, alınmıyorsunuz. Deniz için bir şey demem zor, o alana yönelen tanıdığım da yok.
En son basamak olan mülakatta dikkatli olmak gerekli, taban puanı çok kafanıza takmayın. 210 puan ile çağrılan arkadaşım var, beraber gittik spor elemesine.
Neden 210 puan ile çağrılıyor? Taban puanı geçenlerin çağrılması gerekmez miydi?Zamanında MSÜ'ye girmiş biri olarak şunu diyebilirim, isterseniz taban puanı alın isterseniz tam puan çekin. Mesele puanda değil, başvuran çok kişi var. MSÜ'nün kendi elemelerinden geçmek amaç. Havacılıkta psikomotor ve psikoteknikten geçemezseniz isterseniz Türkiye birincisi olun, alınmıyorsunuz. Deniz için bir şey demem zor, o alana yönelen tanıdığım da yok.
En son basamak olan mülakatta dikkatli olmak gerekli, taban puanı çok kafanıza takmayın. 210 puan ile çağrılan arkadaşım var, beraber gittik spor elemesine.
Sınavı geçen seneye göre kıyaslarsak (2021 MSÜ sınavına girdim.) bu sene zordu. Herkes çok iyi yaptım diyor fakat sonuçlar açıklandığında çoğunluk dökülüyor. Bana kalırsa bu sene ya 5-10 puan düşer ya da yükselir ama ben daha çok düşer diye tahmin ediyorum. Geçen sene sınava yaklaşık 500 bin kişi katıldı ve 250 bin kişi müracaat yaptı bu sene 550 bin kişi katıldıBu sene hava harp okulu, deniz harp okulu puanları artar mi sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.