MSÜ'ye 2 ay kala sınava hazırlanılır mı?

Hemen harp okulu tercihi yapıyorsun. 4 senenin içinde bölümüne göre eğitim alıyorsun. 4 sene sonra ise mezun olup göreve başlıyorsun.

Tamam hocam sağ olun şartları çok ağır disiplin isteyen bir meslek herkes kabul etmez zaten hocam peki teğmen olarak başladım diyelim izinler nasıl oluyor bilginiz var mı?

Hocam sosyal hayat nasıl oluyor sonuçta askeriyeden çıkmayacağız izinler dışında mesela araba aldım onu süremeyeceğim gelemeyeceğim hafta sonu tatil mi
Artığınız mevzuat çok uzun siz biliyorsanız kısaca yazar mısınız?
30 Gün planlı 15 gün yıllık mazeret izniniz oluyor mezun olduktan sonra. Okulda olduğun sürece haftasonları izinlisin. Evin Ankara da ise yani okulun olduğu şehirde ise haftasonu evci izni alıp Pazar günü okula dönebiliyorsun. Evin Ankara da değil ise Haftasonları dışarı çıkabilirsin fakat Cumartesi dışarı çıktın Akşamına tekrar okula girmen gerekiyor okulda yatacaksın yani. Pazar günü de aynı şekilde. (Akşam saat kaçta bunu bilmiyorum ufak araştırma ile bulabilirsin).

Hocam sosyal hayat nasıl oluyor sonuçta askeriyeden çıkmayacağız izinler dışında mesela araba aldım onu süremeyeceğim gelemeyeceğim hafta sonu tatil mi
Sormak istediğin soru olursa çekinme.

Ha bu arada okulda olduğun sürece kışın 2 haftalık tatilin ve yaz tatilin oluyor. Ayrıca resmi tatillerde de izinlisin.

Son düzenleme:
30 gün planlı 15 gün yıllık mazeret izniniz oluyor mezun olduktan sonra. Okulda olduğun sürece hafta sonları izinlisin. Evin Ankara da ise yani okulun olduğu şehirde ise hafta sonu evci izni alıp pazar günü okula dönebiliyorsun. Evin Ankara da değil ise hafta sonları dışarı çıkabilirsin fakat cumartesi dışarı çıktın akşamına tekrar okula girmen gerekiyor okulda yatacaksın yani. Pazar günü de aynı şekilde. (akşam saat kaçta bunu bilmiyorum ufak araştırma ile bulabilirsin).

Sormak istediğin soru olursa çekinme.

Ha bu arada okulda olduğun sürece kışın 2 haftalık tatilin ve yaz tatilin oluyor. Ayrıca resmi tatillerde de izinlisin.

Vallahi süpermiş hocam benim için okeydir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı