MT-25 mi Duke 390 mı?

• Konuyu başlatan tnw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 848

tnw

Hectopat
Yer
Ankara
Merhaba, motora başlayalı epey bir süre oldu. İlk motorum Honda Dio'yla 4100 km tecrübem vardı. Ardından X-Max 250 aldım ve onunla da 3500 km kadar tecrübeye sahibim. Vitesli motor 2-3 defa kullanmak dışında bilmiyorum ve başlıktaki iki motor arasında kaldım. MT-25'i bir en fazla bir buçuk sene bindikten sonra MT-07 almayı düşünüyorum. Piyasasından dolayı MT-25 almayı düşünüyorum 2025'lerinde ön siparişi açılmışken sizce hangisi daha mantıklı olur?

Merhaba, motora başlayalı epey bir süre oldu. İlk motorum Honda Dio'yla 4100 km tecrübem vardı. Ardından X-Max 250 aldım ve onunla da 3500 km kadar tecrübeye sahibim. Vitesli motor 2-3 defa kullanmak dışında bilmiyorum ve başlıktaki iki motor arasında kaldım. MT-25'i bir en fazla bir buçuk sene bindikten sonra MT-07 almayı düşünüyorum. Piyasasından dolayı MT-25 almayı düşünüyorum 2025'lerinde ön siparişi açılmışken sizce hangisi daha mantıklı olur?

MT-25

Duke'lar tork canavarı Duke kullanırken daha atik ve hızlı hissedersiniz ayrıca MT-25 ile karşılaştırmak garip olur biri 250 CC biri 400 CC. MT-25 bildiğimiz gibi çok bir performans beklememek lazım bir yerden sonra tatmin etmez ama yine de olur diyorsan MT-25 alabilirsin. Ama benim önerim hem performans hem güncellik ve teknoloji açısından Duke 390 olur.

Ben olsam MT-25 tercih ederdim. Ayrıca motor büyütmek istediğinde satarken de MT-25 piyasası daha aktif olduğu için daha çabuk elden çıkarılabilir. Ama tabii ki tercih meselesi.

Biri 250 biri 390 CC. Arada beygir farkı tork farkı var.
Adam bunu istemiş zaten sizden? Hangisini alsam daha iyi olur diye belirtmiş. Ayrıca her şey tork beygir mi? Duke daha teknolojik bir motosiklet fakat son zamanlarda Bajaj KTM’i satın aldı. Firmanın stratejisi değişir mi bilmiyorum. MT25 almak daha mantıklı gibi şu anlık bu olaylardan sonra.

Adam bunu istemiş zaten sizden? Hangisini alsam daha iyi olur diye belirtmiş. Ayrıca her şey tork beygir mi? Duke daha teknolojik bir motosiklet fakat son zamanlarda Bajaj KTM'i satın aldı. Firmanın stratejisi değişir mi bilmiyorum. MT25 almak daha mantıklı gibi şu anlık bu olaylardan sonra.

MT 25'in kara borsasına girmek istersen kendisi bilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı