MTA Sunucu Kiralama

Bilmeyen arkadaşlar için Amazon 1 Yıllık Sunucuyu ücretsiz veriyor. Sunucu özellikleri hakkında pek bir bilgim yok az araştırmayla bulabilirsiniz.

Aksine cok ucuz 4 kisilik test server aldim aylik 4 euro ödüyorum.

Evet kesinlikle uzak dur, 7 Days To Die oyununun günleri yeni bir kisi servere girince sürekli sifirdan basliyor (Day Time Reset), yani günleri kaydetmiyor. Alman teknik servis bölümüne bildirdim, bu sorunun taraflarinca bildiklerini ve cözmek icin ugrastiklarini söylüyorlar. 7 aydir hala cözemediler. :)

Sonradan Gelen Edit: Ileriye yönelik bir server düsünüyor iseniz ve bu isi bir kac arkadas yapacak iseniz VPS düsünün derim arkadasin önerdigi gibi...

Nitrado'yu hiçbir zaman önermedim, önermeyeceğim de. Ucuz ama neye kime göre ucuz. Yapabilecekleriniz kısıtlı en başta. Ayrıca destek tam bir rezalet. Haklı durumdayken haksız duruma düşürüp üstüne hakaretler yedim. Ek olarak sayfalarında verdikleri hediyeler, çekilişler bile sahte. Sunucuları da sizi tatmin eder mi bilemem ancak hiç de anlatıldığı kadar kaliteli değil.

Net olarak karaktersiz bir firma.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı