MTOK sisteminin sıralaması nereden öğrenilir?

finduk52

Centipat
Daha fazla  
Şimdi ben bu sene sınava gireceğim. Elektrik elektronik öğrencisiyim MTOK'den yararlanmayı düşünüyorum ama şimdi sınava girdim ve sonuclar geldi. Bu MTOK ile secim yapanları kacla yaptıklarını nasıl görebilirim? Cunku diyelim ben 100k yaptım adamları 70 k giremeyecegim bir sıralama ve tercih yaparsam MTOK gidiyormuş öğrendigim kadarıyla. Bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna benzer bir soru sordum hocam. Sizin cevabınıza gelecek olursam yök atlastan bakabilirsiniz. Size bir sorum olacak. Daha yeni başlık açtım hatta ve size şöyle sorayım.

Meslek ticaret lisesi muhasebe mezunuyum MTOK İlahiyat girebilir miyim ? Şuan çok merak ettiğim bir konu ? Biliyor musunuz ?

Buna benzer bir soru sordum hocam. Sizin cevabınıza gelecek olursam YÖK Atlas'tan bakabilirsiniz. Size bir sorum olacak. Daha yeni başlık açtım hatta ve size şöyle sorayım.

Meslek ticaret lisesi muhasebe mezunuyum MTOK ilahiyat girebilir miyim? Şu an çok merak ettiğim bir konu? Biliyor musunuz?

Kendi okuduğunuz daldan ekstra 0.18 kat sayı ile giriş yapıyorsunuz sizin bölümünüz ile alakalı olmak zorundadır.

Buna benzer bir soru sordum hocam. Sizin cevabınıza gelecek olursam YÖK Atlas'tan bakabilirsiniz. Size bir sorum olacak. Daha yeni başlık açtım hatta ve size şöyle sorayım.

Meslek ticaret lisesi muhasebe mezunuyum MTOK ilahiyat girebilir miyim? Şu an çok merak ettiğim bir konu? Biliyor musunuz?

Yok onları gördüm benim dedigim kısım sınav bitti bir ay sonra acıklandı ya sonuclar ben orada kimler kac sıralamayla yapmış oldugunu merak ediyorum yani ben tercih yaparsam boşa gitmesini istemiyorum MTOK sisteminin insanlar 80 k yapıyor ben 100K yaptım ben şimdi bunları tercihlerini sınavdan sonra yaptıklarında nasıl görebilirim?

Ya da tercih yaparken tercih ekranında gözükuyor mu en son kişinin sıralaması böyle böyle diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı