Müdür kötü sınıfa aldı

Furkan Borak

Decapat
Katılım
17 Temmuz 2022
Mesajlar
2.916
Çözümler
22
Yer
Kocaeli, Karamürsel
Arkadaşlar selam 10.sınıfım. Olduğum sınıf çok kötü ve her öğrencinin sene de bir kere sınıf değiştirme hakkı var biliyorum. Yanına bir de sınıftaki bir çocuk ile tartıştığım için sınıf değiştirmek istedim. Müdüre gittiğim de olmaz müdür yardımcıları ile konuş dedi. 2 adet müdür yardımcısı var ikisi ile de konuş dedi, ikisi ile de konuştum fakat ikisi de kabul etmedi yapmam her istediğin şey olmaz dedi. Ben de ailemi zar zor ikna edip konuşmaya ikna ettim. Okula geldik müdür yardımcısı sanki anamıza söver gibi kabul etti. A şubesindeydim. Bütün ortamım vs. b şubesinde arkadaşlarım kız arkadaşım sevdiğim kişiler vs. vs. C şubesi en kötü şube. B şubesinde hiç yoktan kontenjan var yani doluluk sorunu da yok ama müdür yardımcısına 2450501 kere söylememe rağmen beni bilerek C şubesine aldı. İyice düştüm dersler sıkıcı iğrenç geçiyor sınıf rezalet en üst katta hocaları çok kötü sınıf kötü olduğu için salmış durumdalar. Nefret ediyorum okuldan. Ne yapmam gerekiyor son çare buraya yazdım. Cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
 
Şu an istemediğin için sana işkence gibi geliyor ama ne zaman bir nefretle başka sınıfa gitsen o sınıftan daha iyi arkadaşlıklarla çıkıyorsun ben 9. sınıftayken yeni sınıf açtılar ve her şubeden rastgele kişileri almışlardı bende çok istemeden sayıp söverek gittim ama iyi ki gitmişim diyorum şimdi bence sende bir süre alışmaya çalış sonrasında rahatlayacaksın zaten.
 
Nakil direkt tek çözüm.
 
Ama şöyle diyeyim arkadaşlarımın hepsi B şubesinde. Bu şube okulun bağırsağı gibi. Hocalar salmış kitlesi kötü vs vs. Başka çözüm yok mu kaydımı diğer şubeye alacak?

Siz öyle mi yaptınız? Sanayide yine işe başlar başalamak isterse en azından elinde lise diploması olsun. Ben yerinizde olsam uğraşmam fakat başka okula nakil alabilirsiniz.
08.00 - 20.00 Vücut mu dayanır ona.?
 
Ama şöyle diyeyim arkadaşlarımın hepsi b şubesinde. Bu şube okulun bağırsağı gibi. Hocalar salmış kitlesi kötü vs vs. başka çözüm yok mu kaydımı diğer şubeye alacak?

08.00 - 20.00 vücut mu dayanır ona?

Vücut dayanmaz tabikii. Bir de utanmadan beğenmedim atıyor kendi sanayici olmuş milleti sanayici yapmaya çalışıyor hedefinizde ki meslek neyse ona hedeflenin takmayın böyle şeyleri dediğim gibi uğraşırım derseniz nakil alın başka okula en azından elinizde bir lise diploması olsun.
 
Vücut dayanmaz tabikii. Bir de utanmadan beğenmedim atıyor kendi sanayici olmuş milleti sanayici yapmaya çalışıyor hedefinizde ki meslek neyse ona hedeflenin takmayın böyle şeyleri dediğim gibi uğraşırım derseniz nakil alın başka okula en azından elinizde bir lise diploması olsun.

Anladım tek çözüm nakil diyorsunuz yani. Ama şöyle bir durum var okulumu seviyorum ve B şubesine geçersem çok mutlu olurum. Çevremiz de güzel okul yok başka.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı