Mühendislik programları için ekran kartı tavsiyesi

MiracleSound

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2 yıl önce topladığım bilgisayarımı yükseltme zamanı geldiğini düşünüyorum. Bilgisayarımı ağırlıklı olarak Solidworks, Catia ve Ansys gibi tasarım ve analiz programları için kullanıyorum. Basit tasarım işlerinde işimi görüyor şuan ki hali ile ama iş analiz yapmaya geldiğinde işlemci çok ısınıyor ve akıcı bir görüntü alamıyorum. Bir süredir hangi ekran kartını almam gerektiği hakkında araştırma yapıyorum fakat genelde bu şekilde iş sistemine yönelik bilgisayarlarda Quadro serisi ekran kartları öneriliyor. Fakat Quadro serisi hakkında çok az bilgim var ve gördüğüm kadarı ile fiyatlar ciddi manada yüksek. Sizce Quadro sesi bir ekran kartımı almalıyım bütçeyi zorlayıp yoksa RX580 veya GTX 1060 mi almalıyım sizce?

Sistem:
  • İşlemci: Intel Core i5 4690K 3,5GHz
  • Anakart: Msi Z97 Gaming 3
  • RAM: Gskill Ripjaws 8GB(4x2) 1866MHz Kit Cl9
  • SSD: Sandisk Ultra II 120GB (550-500MB/s) + Hi-level 240GB
  • Kasa: Zalman Z3 Plus 600LE
  • PSU: Kasaya dahil 600W
Not: Ekran kartını alırken yanında ekstra yükseltme olarak bu ürünleri alacağım;
  • Cooler Master MasterLiquid Lite 120 sıvı soğutma
  • G.Skill Ripjaws 8GB(4x2) 1866MHz kit Cl9

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı