Mühendislik programları ve oyun için bilgisayar önerisi

1080p 75Hz klasmanı araştırmanızı öneririm. Çok uyguna 144 ler de alınabiliyor ancak kalitelerini vs. kıyaslamak lazım. Net bilgim yok ama sonrasında yine bakılır :)

Vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim. Bu konu işlevini tamamladığı için artık kapatıp yeni bir konu açacağım. Bundan sonrası artık oturup 'monitör alıp beklemek' veya 'sadece beklemek' seçeneklerinin +larını -lerini düşünüp karar vermeliyim. Bu sırada monitör için de ayrı bir konu açacağım. Umarım 2020 de tekrar masaüstü toplama yardımı konusu açarsam denk geliriz :D
1080p 75Hz klasmanı araştırmanızı öneririm. Çok uyguna 144 ler de alınabiliyor ancak kalitelerini vs. kıyaslamak lazım. Net bilgim yok ama sonrasında yine bakılır :)

Hocam biliyorum daha yazmayacağım demiştim ama sürpriz bir indirime denk geldim. İtopyada 1400tllik AOC 24G2U 1ms 144hz ips panel bir monitör 1000liraya düşmüş. Stokları çok hızlı eriyor bu yüzden yarın sabah erkenden parayı yüklemeye gitmeme rağmen yetişemeyebilirim :D (Yetişemezsem tekrar yazacağım bu konuya) Sizce bu indirim nasıl ? Zaten kasa da toplasam monitörümü 1080p yapmak istiyorum. Klasik 75hz 24inç monitörler 800civarında satılıyor. 200 tl fazla verip bunu almış olacağım günün sonunda. Sizce bu mantıklı olur mu ? (Tabii monitörü önce alınca bilgisayarı toplamam birdahaki black fridaya kalacak, kısacası şu anda dert hangisini önce alacağım. 1080pye geçmeyi çok istiyorum fakat sağlam bilgisayara da ihtiyacım olacak gelecek yıllarda (umarım yetiştirebilirim bilgisayarı o gerekli olacak zamanlara) )

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı