Mülteciler gitmeli mi?

Mültecilerin gitmesini istiyor musunuz ?

• Oy verenlerin toplamı
    441
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Suriyeli tek bilim insanı, EYP ve AK-47 mühendisi.
Ne yani, Suriyeliden bilim insanı olmaz mı? Siz tüm Suriyeliler bize gelenler gibi mi zannediyorsunuz? Orada cahil olmayan, bilimle uğraşan Suriyeliler var. Hatta orada kalanlar çarşaflı değil normal bizim gibi insanlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yani suriyeliden bilim insanı olmaz mı? Siz tüm suriyeliler bize gelenler gibi mi zannediyorsunuz? Orada cahil olmayan bilimle uğraşan suriyeliler var. Hatta orada kalanlar çarşaflı değil normal bizim gibi insanlar.

İyilerini Avrupa ve Kanada aldı uyumayın
Onlar bir kez ayaklandığında bastırsak bile ekonomi kalacak mı ortada?
Ufacık bir protesto bile ekonomiyi mahvetmeye sürüklüyor dengesizlik yüzünden, bu çöl bedevileri ayaklanırsa ekonomi falan kalmaz ortada.

Üstelik vereceğimiz şehit ve can kayıpları da cabası.

Biz yüzyıllardır bu coğrafyada bulunan Kürtlerle bile kardeşçe yaşayamayan insanları barındıran bir toplumuz. Bu adamlarla nasıl beraber yaşayacağız? İşin ekonomik kısmına hiç girmiyorum bile...

İyilerini Avrupa ve Kanada aldı uyumayın
Dostum suriyede neden iç savaş çıktığını bilmiyorsun galiba. 2 taraf var Sünniler ve aleviler. Alevi olanlar hala orda yönetim şuan onların tarafında. Sünniler yani çarşaflı olanlar bize geldi. Onlarda cahil olanlar işte. Bilim yapanlar hala orda yani.

Ee o zaman daha ne iyilerini istiyorsunuz? Adam modemi söktü götürüyor haberiniz yok.

Savaş çıkmasının sebebi Arap baharı ve Esad rejimi.

Osmanlı'nın din ile yüceldiği falan yok ki? Osmanlı'nın yücelme sebebi bilime önem veren zeki ve güçlü padişahlardı. Fatih İstanbul'u dualar ederek almadı, döktüğü toplarla aldı, askeri dehasıyla aldı mesela. Osmanlı hep senin dinin sana, benim dinim bana şeklinde yönetildiği için dini baskı hiç olmadı. Asıl bilimi bırakıp dini üstün tutan, meleklerin bacaklarına bakıyorlar diye rasathane yıktıran padişahlar geldikten sonra Osmanlı çöktü.

Son düzenleme:
Ülkeye bir tek mülteci olarak Çinliler gelmedi, onlar da gelsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…