Mülteciler gitmeli mi?

Mültecilerin gitmesini istiyor musunuz ?

• Oy verenlerin toplamı
    441
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Avrupa, işine yaramayanı almaz. Okumuş ya da meslek sahibi olanları alıp kendi ekonomilerini canlandırırlar. Bizler de gidip ekonomimizden onlara pay veririz.

Sadece Suriyeliler değil, Araplar artık ülkenin beka sorunudur. Hükümetin yanlış politikası yüzünden Araplar değil Türkler asimile oluyor. Bugün dışarı çıktığımda Arapların yoğun yaşadığı bölgelerde iş yerleri (Sahibi Türk olsa bile) dükkanında Arapça tabela kullanıyor ve çalışanlarına Arapça bilme zorunluluğu getiriyor. İş bulamayan insanlar da mecbur Arapça öğrenmek zorunda kalıyor ve asimile oluyor. Bugün bir Arap, resmi kuruma işi düştüğünde kendi diliyle rahatça işini görebiliyor. Yıllarca Kürtler, Zazalar ve diğer azınlık gruplar kendi dillerini unutup Türkçe'yi öğrenmek zorunda kaldılar, asimile oldular. Kendi dillerini konuşunca zulüm gördüler. Boşuna mı? Arapların bir ayrıcalığı mı var bu ülkede, üstün ırk falan mı yoksa? Şimdi kimse sesini çıkaramıyor, niye? Para onlarda diye değil mi? Vay be.

Biz niye Suriyelinin tecavüzücüsünü, hırsızını ülkemize alıyoruz_ neden bunlar benim vergimle işsizlik maaşı ve çocuk başına maaş alıyor? Ben bu ırz düşmanına neden paramı veriyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:

Baştaki Arap sevicisinden olabilir.

Ben Ankara Mamak Demirlibahçe'de oturuyorum ve burası bildiğiniz Şam mahallesi ve işin kötü yanı burası Ankara'nın merkezi, Dikimevi dediğimiz yer Demirlibahçe'de. Bari merkezden uzak durun be Suriler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…